Teollisuustontit

Muhoksen kunnalla on monipuolinen tarjonta teollisuustonteista. Kaikki teollisuustontit sijaitsevat lähietäisyydellä valtatien 22 vieressä. Nokiankankaalla (Oulun suunta) on yli 7 hehtaarin kokoinen kovapohjainen teollisuustontti. Tontin laitaan menee hyväkuntoinen ja kovapohjainen tie. Naapureina ovat Rateko Oy ja Hydnum Oy sekä Revon linja- autovarikko. Tarvittaessa ison teollisuustontin voi erikseen sovittaessa lohkoa pienenpiin osiin, Muhoksen kunnalla on erikseen toki pienempiä teollisuustontteja heti saatavilla muilla teollisuusalueilla.

Muhoksen keskustan alueen teollisuustontteja on tällä hetkellä 5 kpl. Pinta-alat vaihtelevat 2300-8000 neliön välillä. Ostettaessa yritystonttien hinnat ovat välillä 12500-44500 euroa ja vuokratessa 748-2671 euroa/vuosi.

Muhoksen kunta on kaavoittanut Soson alueen (Tyrnäväntien risteysalueen) tontteja teollisuuskäyttöön, tontit ovat yksitysomistuksessa. Kauttamme saat myös yhteystiedot näihin tontteihin, katso Kaavat ja yhteenveto tonteista.

Soson alueen yksityiset teollisuustontit:
Osoite Tyrnäväntie 45, pinta- ala 1.7 ha, hinta tarjousten perusteella. Omistaja Risto Kauppi, rjkauppi(at)yahoo.com.

Tarkemmat tiedot löytyvät Kaavat-sivun alapalkista klikkaamalla tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

Voit olla yhteydessä elinvoimakoordinaattori Asko Lampiseen, p. 044 4970 006, ja sopia käynnin katsomaan tontteja tarkemmin.