Teollisuustontit

Yrittäjille!

Muhoksen kunnalla on monipuolinen tarjonta teollisuustonteista. Kaikki teollisuustontit sijaitsevat lähietäisyydellä Oulu Kajaani vt. 22 vieressä. Nokiankankaalla (Oulun suunta) on yli seitsemän (7) hehtaarin kokoinen kovapohjainen teollisuustontti. Tontin laitaan menee hyväkuntoinen ja kovapohjainen tie. Naapureina ovat Rateko Oy ja Hydnum Oy sekä Revon linja- autovarikko. Tarvittaessa ison teollisuustontin voi erikseen sovittaessa lohkoa pienenpiin osiin, Muhoksen kunnalla on erikseen toki pienempiä teollisuustontteja heti saatavilla muilla teollisuusalueilla.

Muhoksen keskustan alueen teollisuustontteja on tällä hetkellä viisi (5) kpl. Pinta- alat vaihtelee 8000- 2300 neliön välillä. Jos haluat ostaa yritystontin hinnat ovat välillä 44500- 12500 euroa ja vuokrata voit yritystontin vuosihintaan 2671- 748 euroa.

Lisäksi Muhoksen kunta on kaavoittanut Soson alueen (Tyrnäväntien risteysalueen) tontteja teollisuuskäyttöön, tontit ovat yksitysomistuksessa. Kauttamme saat myös yhteystiedot näihin tontteihin, katso Kaavat ja yhteenveto tonteista.

Soson alueen yksityiset teollisuustontit;

Omistaja Risto Kauppi, yhteistiedot rjkauppi(at)yahoo.com, osoite Tyrnäväntie 45, pinta- ala 1.7 ha, hinta tarjousten perusteella.

Tarkemmat tiedot löytyvät kaavat alapalkista klikkaamalla tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

Nopeasti saat kiinni elinvoimakoordinaattorin 0444970006 Asko Lampinen, soita minulle niin käymme maastossa katsomassa tarkemmin tontteja.

Yritysalueiden nimikilpailulinkki on alla;

https://goo.gl/forms/lCodyTwhucjD8J6F3