Yritystiedotteet

Yritysvierailu Tmi: Timotekee 16.4.2019

Tmi: Timotekee tarjoaa muhoslaisille kiinteistöhuoltotöitä, mökkitalkkaripalveluita, metsätöitä, pienkonekorjausta ja huoltoa, polttopuun tekoa asiakkaan puutavarasta sekä pihatöihin apua.
Timon Suorsan tavoittaa puhelinnumerosta 050- 5362541  http://www.timotekee.fi

Muhoksen kunta oli yritysvierailulla Kodikaslämpö Oy:llä 27.3.2019

Kodikaslämpö Oy on perustettu vuonna 2002. Yritys on kirjoilla Muhoksella ja pääkonttori on Muhoksella. Yritys on tuottanut verotuloja Muhoksen kunnalle jo 17 vuoden ajan. Työpaikkoja Kodikaslämpö antaa 40 työntekijälle, josta suurin osa sijoittuu Muhokselle. 2013 tuotemerkiksi tuli ”Umen- lämpöä maan uumenista”. Umen on Kodikaslämpö Oy:n omistama tuotemerkki. Yritys tuottaa kaiken alusta alkaen eli suunnittelun, maalämpöporauksen ja lämmitysjärjestelmän sekä huoltotyön. Muhoksen kunta toivottaa edelleen menestystä Kodikaslämpö Oy: lle

************************************************
Mitä ihmettä kuvassa tapahtuu?

Mies räplää kännykkää? Ufo on laskeutunut viereen? Ei, vaan JS  Suomen kuvaaja nostaa dronen ilmaan Korivaaran yrityspuistossa. Muhoksen kunta kuvasi perjantaina kaikki yrityspuistot, yrityskylät, teollisuusalueet ja KUMMA tilat. Uusi elinkeinoesite valmistuu huhtikuun aikana ja esitettä käytetään yritysalueiden markkinointiin printti ja videokuvan muodossa.
************************************************
Päivitys 25.3.2019
Muhoksen kunnan oppilaskuljetukset tulevat kohta kilpailutukseen. Hilma- järjestelmässä tarjouspyyntöä tarkistetaan EU tasolla (TED tietokanta), koska on kyseessä EU- kynnysarvon ylittävä hankinta.
************************************************
Muhoksen 4H-yhdistys on järjestämässä vuoden 2019 yrittäjyyskilpailua
Muhoksen 4H-yhdistys järjestää vuoden 2019 Karhunluola-yrittäjyyskilpailun, jonka tarkoituksena on kannustaa nuoria yrittäjyyteen, synnyttää menestystarinoita ja lisätä Oulujokilaakson elinvoimaa. Kilpailun kohderyhmänä ovat tänä vuonna 13-28-vuotiaat, ja kisaa käydään kahdessa eri sarjassa (13-18-vuotiaat ja 19-28-vuotiaat). Kilpailun ensimmäiseltä kierrokselta finaaliin pääsee viisi ehdokasta kummastakin sarjasta. Finaali pidetään 8.5.2019 Koivu ja Tähti-kulttuurikeskuksessa.

Ilmoittaudu kilpailuun 27.4.2019 mennessä. Tarkemmat säännöt ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä: http://karhunluola.org/saannot/

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Mirja Mertala
Muhoksen 4H-yhdistys ry
p. 044 330 7955
email: muhos(at)4h.fi

************************************************
Muhoksen vapputapahtuma 2019 etsii esilleasettajia
Muhoksen perinteinen vapputapahtuma kokoaa vuonna 2019 yhteen Oulujokivarren toimijoita. Muhoksen vapun teemana vuonna 2019 toimii vapaa-aika. Vahvana osana messuja säilytetään moottoriajoneuvoharrastukset ja esilleasettajia toivotaan ympäri Suomen.
Vapputapahtuman pääesiintyjänä nähdään painovoimaa uhmaava Stunt Freaks Teamin Stuntriding show. Tapahtuma on yleisölle pääsymaksuton ja tapahtumapaikkana toimii Muhoksen Tähtiareena ja sen ympäristö 1.5.2019 klo 13-18.
Perinteikäs vapputapahtuma on koonnut ajokauden starttaavia motoristeja yhteen jo 70-luvulta lähtien. Ensimmäiset motoristit saapuivat muutaman motoristin voimin Muhokselle Pyhälinnan Mimmiteekkiin vappukahveille. Huhu rennosta ajoreitistä, komeista maisemista ja hyvästä kahvista kiiri ja vuosien aikana motoristien määrä on laajentunut kulkueeksi. Oulu MC:n kokoaman kulkueen päätehtävänä on tuoda motoristit näyttävästi talven jälkeen maanteille ja muistuttaa autoilijoita, että moottoripyöräkausi alkaa.
Muhoksen vapun messuille etsitään näytteilleasettajiksi Oulujokilaakson yrityksiä ja yhdistyksiä ja mikroyrittäjiä sekä sisältöä niin lavaohjelmastaa!
Muhoksen vapputapahtuma tavoitti jopa 3000 kävijää vuonna 2018. Haluatko sinä olla aitiopaikalla esittelemässä oman yrityksesi tuotteita ja palveluita?
Alla lisätietoa paikoista ja hinnoista:

PAIKKA 1 /// 700€ + alv 24%

 • Sisältää mainospaikan bannerille Stunt Freaks Teamin esitysalueen henkilöaitoihin kiinnitettynä sekä maininnan juonnossa ketkä ovat olleet tukemassa Stunt Freaks Teamin Showta.

 • Tienvarsimainos mainosnäytölle valtatie 22 varrella 17.4.-1.5.2019 ajaksi. Mainos toteutetaan yhteistyössä Kunnan kanssa.

 • Näkyvyys Tähtiareenan suurilla näytöillä tapahtuman aikana.

 • Näkyvyys nettisivuilla, julisteissa ja sosiaalisessa mediassa pääyhteistyökumppanina.

 • Erityismarkkinointikampanjan sosiaalisessa mediassa.

 • 5×7 m alue messualueen sisääntulon läheisyydessä. Sisällä tai ulkona.

PAIKKA 2 /// 400€ + alv 24%

 • Sisältää yhteismarkkinoinnin Valtatie 22 varrella sijaitsevassa tienvarsinäytössä.

 • Näkyvyys Tähtiareenan suurilla näytöillä tapahtuman aikana.

 • Eritysmarkkinointikampanjan sosiaalisessa mediassa.

 • 3x3m alue messualueella. Sisältä tai ulkoa.

PAIKKA 3 /// 100€ + alv 24%

 • Erityismarkkinointikampanja sosiaalisessa mediassa.

 • 2x2m alue messualueella. Sisältä tai ulkoa

PAIKKA 4 /// 50€ + alv 24%

 • Pöytäpaikka sivutoimisille ja mikroyrittäjille.

HENGESSÄ MUKANA

 • Vappu on yrityksellesi hankala ajankohta olla fyysisesti paikalla, mutta yrityksesi haluaisi olla mukana tapahtumassa! Tukijoille tarjoamme näyttöaikaa Tähtiareenan suurilta screeneiltä.

Kolmannen sektorin voittoa tavoittelemattomat toimijat toivotamme tervetulleiksi osallistumaan tapahtumaan ilman paikkamaksua.

Katso lisätietoa osoitteesta: www.muhoksenvappu.com
Lisätietoa:
Taija Jyrkäs
kulttuurituottaja
+358 44  4970 482

************************************************
Oulujoki taimenjoeksi, lohet unohdettakoon!

Kalastus- ja veneilyilta keräsi aktiivisen muhoslaisjoukon keskustelutilaisuuteen Muhoksen kunnantalolle maanantaina 18.2.  LUKEN: n tutkija Panu Orell kertoi tutkimustuloksia Oulujoen kalaistutuksista ja jatkokehitysajatuksista tulevaisuuteen. Tutkija Panu Orell ja muhoslaiset aktiivit olivat hämmästyttävän yksimielisiä Oulujoen kalastuksen jatkotoimista. Jos kalaportaita ei saada pitemmällä tähtäimellä kaikkiin voimalaitoksiin, ei voida koskaan puhua luontaisesta kalajoesta, vaan sitä vastoin tulisi istutusten ja muiden toimien kautta Oulujoesta tehdä taimenjoki, josta poistetaan asteittain kalarauhoitukset. Oulujoelle kalanousu tapahtuu vasta syksyllä, joka poikkeaa muista vastaavista jokialueista.  Edellä mainituilla toimilla Oulujoesta tulisi kalastusmatkailun kannalta merkittävämpi kohde, joka kohdistuu erityisesti kuntalaisiin ja antaa paremman mahdollisuuden kalastusmatkailun, kalastusyrittäjyyden sekä tuo jokilaaksoon matkailun kautta työpaikkoja.

Lisäksi kalastajat ja veneilijät kertoivat tilaisuudessa veneilyn ongelmakohdista, joita merkittiin karttoihin tiedoksi yritykselle, joka kaikuluotauksen suorittaa keväällä 2019. Keskusteluissa oli mukana, myös veneidenlaskupaikat, joihin toivottiin pientä parannusta.

************************************************
YRITTÄJÄT MUISTAKAA TÄMÄ MAHDOLLISUUS!

Muhoksen kunnan nuorten kesätyöt 2019 haettavana 26.4.19 saakka!

Muhoslaisten 2002-2003 -syntyneiden nuorten kesätyövaihtoehtoina ovat kesätyöseteli yritykseen/yhdistykseen työllistymiseksi, kesäyritystuki 4H-kesäyrittäjälle tai kunnan 2 viikon kesätyöjakso!
Nuori voi valita vain yhden vaihtoehdon. Kesätyöjakso tarjotaan vain yhden kerran/ muhoslainen nuori!

Kesätyöhakemuksia ohjeineen voit hakea Ohjaamosta, Valtatie 9, 2. krs. ma-to klo 12-15 ja ma 25.2. klo 13-18, tai kirjastosta aukioloaikoina ja voit myös tulostaa hakemukset ohjeineen netistä: http://www.muhos.fi/…/muhoksen-kunnan-nuorten-kesatyot-hau…/

************************************************
Muhoksen uusin yrittäjä on Saara Teerijoki- Joensuu ja yrityksen nimi on Kangaskauppa Keltainen, joka sijaitsee Kellotiellä Sportti Kukon ja Tikkasen tilitoimiston välissä. Asiakaspalvelun lomassa Muhoksen kunta kävi tapaamassa uusinta yrittäjää. Euro Muhokselle tarkoittaa sitä, että jos käytät muhoslaista yritystä, niin palvelut säilyvät.

************************************************
Eräopaskurssi Muhokselle?

Muhoksen kunta saattaa yhteen OSAO: n ja Muhoksen, Utajärven ja Vaalan matkailuyrittäjät torstaina 14.11 klo 11 OSAO: n Muhoksen yksikössä. Ideapalaverin päätarkoituksena on pohtia yhdessä, olisiko tarvetta järjestää Eräopaskurssi tai luonto- opaskurssi OSAO: lla. OSAO myös pohtii omalta osalta, olisiko heillä mahdollisuutta rakentaa opinto- ohjelma Muhoksen yksikköön.

Lisätietoja; Asko Lampinen Muhoksen kunta 044 4970 006 ja OSAO: n Muhoksen yksikön johtaja Kirsti Joki-Tokola 040 648 3861

************************************************
Dream up -tapahtuma kiinnosti opiskelijoita. Ideakilpailun voiton vei Kelluva kahvila liikeidea. Mukana vinkkejä antamassa oli myös yrityspuolen opettajat, Muhos Valley, Muhoksen 4 H, Muhoksen yrittäjät ja Muhoksen kunta.

Leaderilta kiinnosti yrityksiä, yhteisöjä ja kuntalaisia. Tuolit loppuivat kesken ja keskustelut jatkuivat pitkälle iltaan, kiitos tilaisuuteen osallistujille ja kiitos Oulun seudun Leaderneuvojille. Yrityssalaisuudet huomioiden tilaisuudessa nousi esille useita mienkiintoisia ajatuksia…