KUMMA- työtilat

KUMMA- työtilat

Kumma- työtilat on tarkoitettu juuri sinulle yrittäjä, jos tarvitset työtiloja toimistotöihin tai kokoontumisiin. Työtilat eivät ole vakituiseen käyttöön, vaan ne ovat ”päiväkäyntiin” tarkoitettu, myös vieraspaikkakuntalaiset ohikulkumatkalla kulkevat yrittäjät ovat tervetulleita KUMMA- työtilaan. Tilat on tarkoitettu, myös yhdistyksille ja seuroille kokoontumisiin.

Työtilat tarjoaa käyttöön Muhoksen Kunta ja tiloja hallinnoi Muhoksen Yrittäjät.

Lisätietoja antaa ja työtilojen ajanvarausta hoitaa Muhoksen Yrittäjien puheenjohtaja Marika Kumpulainen muhoksen(at)yrittajat.fi / 044 5912362

Tilat sijaitsee Muhoksen kunnantalolla osoitteessa Asematie 14 91501 Muhos. Tiloihin käynti on Muhoksen torin puolelta ja kunnantalon vasemmasta kulmasta, josta noustaan portaat ylös, niin olet KUMMA- työtiloissa.

Avaimia saat Marika Kumpulaiselta ja Tervareitin toimistolta. Tarvittaessa Muhoksen kunnan elinvoimakordinaattori 0444970006 voi päästää KUMMA- työtiloihin työskentelemään varauskalenterin mukaisesti.

Huom! Yrittäjäystävällisen Muhoksen kunnan ja Muhoksen Yrittäjien yhteistyö on tällä hetkellä SUOMENENNÄTYSTÄ hallitseva kumppanuussuhde, sillä kunnan työntekijä on noin 20 sekunnin etäisyydellä yrittäjästä KUMMA- työtilojen syntymisen johdosta.