KUMMA-työtilat

KUMMA-työtilat on tarkoitettu juuri sinulle yrittäjä, jos tarvitset työtiloja etätoimistotöihin tai kokoontumisiin. Työtilat eivät ole vakituiseen käyttöön, vaan ne ovat ”päiväkäyntiin” tarkoitettu, myös vieraspaikkakuntalaiset ohikulkumatkalla kulkevat yrittäjät ovat tervetulleita KUMMA-työtilaan. Tilat on tarkoitettu, myös yhdistyksille ja seuroille kokoontumisiin. Työtilat tarjoaa käyttöön Muhoksen kunta ja tiloja hallinnoi Muhoksen Yrittäjät.

Tilat sijaitsevat Muhoksen kunnantalolla osoitteessa Asematie 14 B, 91501 Muhos. Tiloihin käynti on Muhoksen torin puolelta ja kunnantalon vasemmasta kulmasta, josta noustaan 2. kerrokseen.

Avaimia saat Muhoksen Yrittäjien vs. puheenjohtaja Mika Mattila 040 7451211 mikamattila4(at)gmail.com ja Tervareitin toimistolta. Tarvittaessa Muhoksen kunnan elinvoimakordinaattori Asko Lampinen 044 4970 006 voi päästää päivällä KUMMA-työtiloihin työskentelemään varauskalenterin mukaisesti.

KUMMAN reaaliaikainen varauskalenteri: https://calendar.google.com/calendar/embed?src=kumma.muhos%40gmail.com&ctz=Europe%2FHelsinki

Kumman tilavaraukset lähetetään osoitteeseen kumma.muhos@gmail.com.

Varausviestistä tulee käydä ilmi seuraavat tiedot:

  • Yrityksen/yhteisön nimi
  • Vastuuhenkilön etu-ja sukunimi
  • Vastuuhenkilön puhelinnumero
  • Vastuuhenkilön (toimiva) sähköpostiosoite
  • Tilaisuuden luonne (esim. kokous, vanhempainilta, yrityksen tuote-esittely)

Varattavissa:

  • yksittäiset päivätyöskentelypaikat ma-pe klo 8-18 (20 kpl)
  • neuvotteluhuone (10-20 hlö) ma-su klo 8-21
  • kahviotila yksityiskäyttöön (10-20+ hlö) ma-pe klo 18-21
  • kahviotila yksityiskäyttöön (10-20+ hlö) la-su klo 8-21

Kummaan kuljetaan Muhoksen kunnanviraston, Utajärven puoleisesta päästä (torilta katsottaessa vasemmasta päästä).
Tarkemmat ohjeet tilan käyttöön saat, kun rekisteröidyt tilan käyttäjäksi. Paluuviestissä saat tarkemmat ohjeet tilojen käyttöön.

Tiloissa on kahvinkeitin, tulostin, jääkaappi, mikro ja astianpesukone. Kummatiloihin on osoitettu myös postiosoite ja asennettu postilaatikko osoitteella 14B.
Kahvikuppeja löytyy viidelle hengelle ja niitä saa lainata. Syötävät, juotavat ja muut tarjoilut (kahvi, tee, sokeri jne.) kukin käyttäjä tuo itse.

Tilan käyttäjä huolehtii tilan yleisestä siistimisestä (roskat, pöydät, roiskeet, tiskit) käytön jälkeen.
Varmistathan, että sähkölukolla toimiva ulko-ovi menee lukkoon kun poistut rakennuksesta.

Lisätietoja:

Muhoksen Yrittäjät ry
kumma.muhos@gmail.com