Työllisyyspalvelut

Ajankohtaista: Palvelemme etänä nyt poikkeusoloissa, joten soita tai viesti!

Muhoksen kunnan työllisyys- ja kuntoutuspalvelut

Muhoksen kunnan työllisyyspalveluiden tavoitteena on edistää kuntalaisten työllistymistä tarjoamalla infoa, ohjausta ja tukea työhön tai koulutukseen hakeutumiseen sekä järjestämällä nuorille ja pitkäaikaistyöttömille:

  • Työkokeilujaksoja
  • Palkkatukityöjaksoja pitkäaikaistyöttömille.
  • Kuntouttavaa työtoimintaa
    Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on lisätä mahdollisuuksia työllistyä. Kuntouttava työtoiminta parantaa henkilön elämänhallintaa. Kuntouttavaa työtoimintaa Muhoksen kunnassa järjestetään valmennuspajoilla (Mahis ja Tärppi) sekä kunnan eri yksiköissä. Kunta voi myös tehdä sopimuksen kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä yhdistyksen tai seurakunnan kanssa. Kuntouttava työtoiminta on sosiaalihuoltolain (Sosiaalihuoltolaki 17.9.1982/710) mukainen sosiaalipalvelu, jonka perustana on kunnan sosiaalityöntekijän ja te-toimiston asiantuntijan kanssa tehtävä aktivointisuunnitelma. Kuntouttavaan työtoimintaan voidaan yhdistää myös muita palveluita mm. terveys-, kuntoutus- ja koulutuspalveluja.

Muhoksen kunnan työllisyys- ja kuntoutuspalveluista lisätietoja saa työnsuunnittelijalta, valmennuspajoilta, ohjaamosta ja kunnan sosiaalipalveluista.
Työttömien terveystarkastus järjestetään varaamalla ajan työnsuunnittelijan, ohjaamon tai valmennuspajan kautta.

Työnsuunnittelija
Arja Kolu-Korhonen           044 4970 160, arja.kolu-korhonen(at)muhos.fi

  • Työttömien kahvila avoinna arkitorstaisin klo 10-13 valmennuspaja Tärpissä, Valtatie 30, 2. krs. käynti sisäpihan puolelta. Nyt suljettu toistaiseksi!
  • Uusille Urille -työn- ja koulutushaun päivä kaikille työnhakijoille arkimaanantaisin klo 10-15 valmennuspaja Tärpissä. Varaa aika etukäteen valmennuspaja Tärpistä!
    *Aukiolomuutoksista Valmennuspaja Tärpin ja Muhoksen kunnan facebook -sivulla, kunnan tapahtumakalenterissa ja sanomalehti Tervareitin järjestöpalstalla.

Etsivä nuorisotyö

Muhoksella ensisijaisena etsivän nuorisotyön kohderyhmänä ovat Muhoksella asuvat 15 – 28 -vuotiaat nuoret, jotka ovat tai ovat jäämässä koulutuksen tai työelämän ulkopuolelle. Lue tästä lisää.

Etsivä nuorisotyöntekijä
Minna Lukkari                   044 4970 161, minna.lukkari(at)muhos.fi

Työllisyyspalveluhankkeet

Kuntakokeilu -hanke on vuonna 2021
Nuorten ystävien Ohjaamo -hanke.

Päättyneet hankkeet:
Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalvelut -hankkeessa, joka tukee pitkään työtä hakeneiden kuntalaisten työllistymistä ja työelämäosallisuutta sekä tekee toimialakohtaista yritysyhteistyötä.
Hanke on päättynyt vuonna 2018.

Muita tärkeitä linkkejä

Muhoksen kunnan avoimet työpaikat
Kuntarekry
TE-toimisto
Oulun seudun nuorten palvelut