Yritystiedotteet

Arvoisat yrittäjät
Olen kiertänyt teidän luona kysymässä mielipiteitä yritysalueiden nimeämisen vuoksi, erityisesti olen kysynyt henkilökohtaisesti niiltä yrittäjiltä, jotka toimivat näillä yritysalueilla. Vielä ehditte muutkin vastata sähköisen lomakkeen kautta( lomake löytyy myös yrityssivuilta). Tarkoitus on hakea kaikille alueille viralliset nimet, jotta voitte markkinoida alueita ja kunta voi myös markkinoida alueita, sekä tuoda esille mainoskylttien ja viitoitusten ohessa alueita. Keskustan  alueen teollisuusalueella kierrän vielä jouluviikolla. Muut alueet olen jo käynyt läpi ja olen jossain merkeissä tavannut kaikki yritttäjät.
Ja tulevassa elinvoimaohjelmassa korostetaan erityisesti yritysasioita, siihen ehditte vastata tulevana viikonloppuna 16.12.2018 mennessä.
Tv. Asko 14.12.2018
Hei, yhteistyökumppanit ja sidosryhmät

Muhoksen kunta on työstänyt uutta elivoimaohjelmaa, elinkeinotiimi on kokoontunut säännölliseti keskustelemaan ohjelman teosta. Odotamme mielellään kommentteja sekä mielipiteitä tähän asiaan liittyen, teidän jälkeen asia siirtyy luottamushenkilöiden käsiteltäväksi. Kommentit pe 14.12 mennessä, mutta mielellään aikaisemmin, jos ehditte. Alla on linkki vastauslomakkeeseen.

Muhoksen kunnan elinvoimaohjelma yhteistyökumppaneille

Ystävällisin terveisin  Asko Lampinen Muhoksen kunta elinvoimakoordinaattori lisätietoja 044 4970 006

Hankintailta Koivussa ja Tähdessä

TÄNÄÄN

TO 22.11.2018

Muhoksen Kunnan ja Muhoksen Yrittäjien järjestämä
hankintailta/markkinavuoropuhelutilaisuus järjestetään Koivussa ja Tähdessä tänään22.11.2018 klo 18.

Tilaisuudessa paikalla kunnanjohtaja Jukka Syvävirta, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hankinta-asiamies Tiina Talala, Muhoksen Yrittäjien
puheenjohtaja Marika Kumpulainen sekä kunnan hankinta-asioista vastaavat henkilöt:

Mikko Kari, tekninenjohtaja
Hannu Leskelä, maanrakennusmestari (Cloudia)
Jaakko Männikkö, huoltomestari
Merja Honkonen, sosiaali-ja terveysjohtaja
Sisko Moilanen, ruoka-ja siivoushuoltopäällikkö

Tilaisuus on avoin kaikille ja toivommekin runsaslukuista yleisöä keskustelemaan ajankohtaisista hankinnoista ja
yleisesti hankintamenettelyssä esiintyvistä haasteista ja mahdollisuuksista.

Rakennetaan tulevaisuus yhdessä!

Tilaisuudessa kahvitarjoilu, tervetuloa!

Eräopaskurssi Muhokselle?

Muhoksen kunta saattaa yhteen OSAO: n ja Muhoksen, Utajärven ja Vaalan matkailuyrittäjät torstaina 14.11 klo 11 OSAO: n Muhoksen yksikössä. Ideapalaverin päätarkoituksena on pohtia yhdessä, olisiko tarvetta järjestää Eräopaskurssi tai luonto- opaskurssi OSAO: lla. OSAO myös pohtii omalta osalta, olisiko heillä mahdollisuutta rakentaa opinto- ohjelma Muhoksen yksikköön.

Lisätietoja; Asko Lampinen Muhoksen kunta 044 4970 006 ja OSAO: n Muhoksen yksikön johtaja Kirsti Joki- Tokola 040 648 3861

Muhoksen yritysalueiden nimikilpailulinkki on alla;

https://goo.gl/forms/tmFp2p1WN79YiiRC2

Pohjois- Pohjanmaan ELY- keskuksen kautta voi hakea avustuksia esimerkiksi rakennusperintökohteisiin. Alla on linkki infosivuille. Haku päättyy 30.11.2018

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/-/pohjois-pohjanmaan-ely-keskuksesta-haettavissa-avustuksia-pohjois-pohjanma-1

Dream up -tapahtuma kiinnosti opiskelijoita. Ideakilpailun voiton vei Kelluva kahvila liikeidea. Mukana vinkkejä antamassa oli myös yrityspuolen opettajat, Muhos Valley, Muhoksen 4 H, Muhoksen yrittäjät ja Muhoksen kunta.

 

 

Leaderilta kiinnosti yrityksiä, yhteisöjä ja kuntalaisia. Tuolit loppuivat kesken ja keskustelut jatkuivat pitkälle iltaan, kiitos tilaisuuteen osallistujille ja kiitos Oulun seudun Leaderneuvojille. Yrityssalaisuudet huomioiden tilaisuudessa nousi esille useita mienkiintoisia ajatuksia…

Lukion ja yläkoulun opiskelijoiden harmaat aivosolut ovat liikkeellä 7.11? Ja sinä yrittäjä voit olla mukana auttamassa!

Yrittäjät voivat auttaa ryhmiä päivän aikana, ammattitaidon ja osaamisen kautta!

 

Hei yrittäjyyskasvattajat!

Tervetuloa huomiseen Dream up -tapahtumaan.
Tässä vielä tietoa tapahtumasta ja siitä millaista apua siihen teiltä tarvitsemme.
Opiskelijat kokoontuvat Tähtiareenalle n. klo 8.30 ja heidät jaetaan  5-6 opiskelijan tiimeihin.
Päivä alkaa Jaakko Alasaarelan Yrittäjyyttä ja unelmia -luennolla klo 8.45.Tässä vaiheessa kuulijoina mukana ovat myös yläkoulun ysiluokkalaiset ja lukiolaiset. Myös yrittäjät ovat tervetulleita!
Päivän teema ja työpajat kestävät klo 15. 00 asti.
Yrittäjyysterveisin,
Kaisa ja Sanna lukiolta

Kaipaako sinun hankkeesi rahoitusta?

Kannattaa siis tulla kunnantalon kahvioon tiistaina 6.11 klo 17.30. Oulun seudun Leader tiedottaa ja kertoo yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille rahoitusavustuksista.

Tervetuloa kahvitarjoilu!

 

Yritysalueiden nimikilpailu 

Muhoksen kunta pyytää muhoslaisia yrityksiä ja yrittäjiä nimeämään yritysalueet uudestaan. Nimikilpailun tavoitteena on päivittää vanhat ja uudet yritysalueet. Toisena tavoitteena on tuoda esille markkinoinnin kautta yritysalueita tehokkaammin.

Alla olevan linkin kautta pääsette suoraan kysymysten ääreen, tarvitsette vain viisi minuuttia aikaa ja ripauksen luovuutta. Lisätietoja Asko Lampinen elinvoimakoordinattori 044 4970 006 asko.lampinen(at)muhos.fi

Muhoksen yritysalueiden nimikilpailu

 

Yrittäjä, voisiko aurinkosähkö auttaa sinua, vai onko se humpuukia? Tule kuuntelemaan kokemuksia!

Yrityspalvelusetelit taas hakuun

BusinessOulun yrityspalvelusetelien haku on avattu 24.9.2018 Oulun seudun kunnissa ja Iissä.

Sähköinen haku on avoinna alle viisi vuotta vanhoille osakeyhtiöille Oulun seudun kunnissa ja Iissä. Haku on avoinna 7.10.2018 asti. Tuona aikana saapuneiden hyväksyttävien hakemusten kesken arvotaan setelien saajat.

Yrityspalvelusetelillä yritys voi ostaa asiantuntemusta hyväksytyiltä palveluntarjoajilta. Setelit ovat 1000–5000 euron arvoisia palvelukortteja, joista asiakasyritys selaa itse kulloinkin tarvitsemansa palvelun.

Seteli on joustava, helppo ja turvallinen tapa hankkia yritykseen osaamista. Sillä pyritään saamaan aikaan uutta liiketoimintaa, nopeampaa kaupallistamista ja uusia työpaikkoja Oulun seudulle.

Lisätietoa palvelusetelistä löytyy BusinessOulun verkkosivuilta www.businessoulu.com/palveluseteli