Tervetuloa Muhokselle

Tervetuloa Muhoksen kunnan uudistettaville yrittäjyys ja elinvoimasivuille

Olemme uudistamassa syksyn 2018 aikana Muhoksen kunnan www-sivustoa yrittäjyyden ja elinvoiman osalta.  Tarkoituksenamme on saada Muhoksella toimiville yrittäjille ja tänne etabloituville yrityksille mahdollisimman kattava katsaus yrittäjyyteen ja elinvoimaan liittyvistä asioista.

Muhoksen kunta on päivittänyt kuntastrategiansa vuoden 2018 joulukuussa.  Syksyn 2018 aikana päivitetään kunnan elinkeino-ohjelma. Toivomme yrityspuolen edustajilta laajaa vuorovaikutteista keskustelua elinkeino-ohjelman sisällöstä, jotta saisimme mahdollisimman toimivan ohjelman kaikkien käyttöön.

Elokuussa 2018 on aloittanut toimintansa kunnan uusi elinvoimakoordinaattori Asko Lampinen, joka palvelee kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa.  Askon tavoittaa kunnantoimistolta numerosta 044-4970006 sekä sähköpostilla osoitteessa asko.lampinen(at)muhos.fi

Elokuun alussa 2018 avattiin lisäksi kunnantoimistolle lähes 200 neliömetrin suuruinen yhteisötila – KUMMA. Kummassa voivat yritykset, yhteisöt, järjestöt, etätyöntekijät yms. käyttää tiloja työskentelyyn, erilaisiin tilaisuuksiin ja kokouksiin.  Tiloja hallinnoi Muhoksen Yrittäjät ry. Yritysasioissa ottaakaa rohkeasti yhteyttä minuun tai elinvoimakoordinaattoriin!!

 

Jukka Syvävirta Muhoksen kunnanjohtaja

Päivitys 2.7.2019

Elinvoimaohjelma on valmistunut keväällä 2019 ja se on nähtävillä Muhoksen kunnan etusivulla. Uusi elinkeinoesite on myös valmistunut keväällä 2019 ja sekin näkyy kunnan etusivulla, esitteessä on  mukana dronella tehtyjä ilmakuvia yrityspuistoista.

Tv. Asko Lampinen