Vapputapahtuman teemana on vuonna 2019 vapaa-aika

Muhoksen perinteinen vapputapahtuma kokoaa vuonna 2019 yhteen Oulujokivarren toimijoita. Muhoksen vapun teemana vuonna 2019 toimii vapaa-aika. Vahvana osana messuja säilytetään moottoriajoneuvoharrastukset ja esilleasettajia toivotaan ympäri Suomen.

Vapputapahtuman pääesiintyjänä nähdään painovoimaa uhmaava Stunt Freaks Teamin Stuntriding show. Tapahtuma on yleisölle pääsymaksuton ja tapahtumapaikkana toimii Muhoksen Tähtiareena ja sen ympäristö 1.5.2019 klo 13-18.

Perinteikäs vapputapahtuma on koonnut ajokauden starttaavia motoristeja yhteen jo 70-luvulta lähtien. Ensimmäiset motoristit saapuivat muutaman motoristin voimin Muhokselle Pyhälinnan Mimmiteekkiin vappukahveille. Huhu rennosta ajoreitistä, komeista maisemista ja hyvästä kahvista kiiri ja vuosien aikana motoristien määrä on laajentunut kulkueeksi. Oulu MC:n kokoaman kulkueen päätehtävänä on tuoda motoristit näyttävästi talven jälkeen maanteille ja muistuttaa autoilijoita, että moottoripyöräkausi alkaa.

Muhoksen vapun messuille etsitään näytteilleasettajiksi Oulujokilaakson yrityksiä ja yhdistyksiä ja mikroyrittäjiä. Etsimme vapputapahtumaan myös erilaista sisältöä niin lavaohjelmasta rompemyyjiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Katso lisätietoa osoitteesta: www.muhoksenvappu.com

Lisätietoa:
Taija Jyrkäs
kulttuurituottaja
044 4970 482
taija.jyrkas(at)muhos.fi

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=bOJwWfnXmnc