Oulujoki-Opiston Kuvataidekoulun kevätnäyttely 4.-27.4.2019

Oulujoki-Opiston Kuvataidekoulun 26-vuotiskevätnäyttely on esillä Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen aulassa 4.-27.4.2019. Näyttelyn avajaisia vietetään keskiviikkona 3.4.2019 klo 18.00 Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa. Avajaisten alussa esiintyy Musiikkikoulun huilisti-trio.

26-vuotiskevätnäyttelyssä nähdään kurssilaisten kevään 2019 ja syksyn 2018 aikana valmistuneita teoksia. Tänä keväänä teokset painottuvat maalauksiin. Kuvataidekoulussa tekeminen lähtee lapsista ja nuorista. “Syksyllä suunnitellaan ja kokeillaan. Keväällä kokeiluista ja suunnitelmista muodostuu sitten lopullinen teos”, kertoo kuvataideopettaja Pirjo Haltsonen. Haltsonen on toiminut Oulujoki-Opiston kuvataideopettajana koko taidekoulun historian ajan. Haltsosen tapa tehdä töitä lasten kanssa on saanut Kuvataidekoulun kurssit täyttymään ja hän opettaa parhaillaan sataa oppilasta eri ryhmissä.

Oulujoki-Opisto tarjoaa laadukasta opetusta kuvataiteen eri alueilla Muhoksen Kuvataidekoulussa. Sivistävän ja elämyksellisen opetuksen tavoitteena on oppilaiden taiteellinen ja henkinen kasvaminen. Perusopintojen aloittamisikä on noin 9 vuotta. Opistossa järjestetään myös varhaisiän taidekasvatusta ja aikuisille on kuvataideryhmä.

Kurssille otetaan uusia kurssilaisia aina paikkojen vapautuessa. Muhoksen Kuvataidekouluun ei ole pääsykokeita vaan uudet oppilaat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset suoraan kuvataideopettaja Pirjo Haltsoselle.

Lisätietoja näyttelystä:
kuvataideopettaja Pirjo Haltsonen, p. 044 4970 012