Muhoksen kunta on tukemassa Muhoksen Yrittäjien Oulujokilaakson Karhunluola yrittäjyyskisaa 1000 eurolla

Muhoksen Yrittäjät ry järjestää yhteistyössä Oulujokilaakson kuntien ja yrittäjäyhdistysten kanssa Karhunluola-yrittäjyyskilpailun. Karhunluola-yrittäjyyskilpailu on parhaillaan käynnissä ja huipentuu Muhoksen vapputapahtumassa 1.5.2018 Tähtiareenan lavalla, kun viisi finaaliin päässyttä kilpailijaa kisaa ideoillaan pääpotista, jonka summaksi tavoitellaan 10.000 euroa.

Karhunluola-kilpailuun ehtii vielä mukaan omalla yritys-/kehitysideallaan 15.4. mennessä osoitteessa http://bit.ly/Karhunluola-oulujokilaakso. Kilpailun tavoitteena on lisätä Oulujokilaakson elinvoimaa ja kannustaa yrittäjyyteen, joten syötä mukaan oma villikin ideasi ja tarjoa sitä rahoittajille! Et voi menettää mitään.

Karhunluola-yrittäjyyskisa rahoitetaan mesenaatti.me-joukkorahoitussivuston kautta. Oulujokivarren kunnat, yritykset ja yksityiset henkilöt voivat lähteä tukemaan kisaa ostamalla lipun Lauri Salovaaran ja Asmo Salorannan luennolle täältä: http://bit.ly/karhunluolamesenaatti.

Lauri Salovaaran 8 + 1 askelta menestykseen -luennolla kuulet kuinka voit tavoitella unelmiasi. Laurin tavoitteena on tulla miljonääriksi 500 päivässä, potti pitäisi olla kasassa 9.7.2018 mennessä ja voit katsoa potin arvon tämänhetkisen arvon täältä http://www.1000000.fi/.

Asmo Saloranta on kirjoittanut kirjan No exit. Kirja on kertomus siitä mitä yrittäjyys pohjimmiltaan on. Tarina innosta, uskosta tulevaisuuteen ja tekemisen palosta. Asmo voi muhoslaisille olla entuudestaan tuttu, sillä hän on aiemmin asunut Muhoksella. Lisää Asmosta: https://www.asmosaloranta.com/.

Muhoksen kunta on yksi projektin rahoittajista ja tarjoaa tämän menestysluennon kaikille työntekijöilleen. Miksipä ei Muhoksesta voisi tulla vuonna 2019 miljonäärien kunta! Luento järjestetään 15.5. klo 18:00 Koivu ja Tähti -salissa. Jokainen Muhoksen kunnan työntekijä saa linkin luennon etäseurantaan ja voi katsella luennon vaikka omalta kotisohvaltaan!

Ajankohtaista kilpailusta ja Karhunluolasta osoitteessa: https://www.facebook.com/karhunluolaoulujokilaakso/

Lisätietoja:

Marika Kumpulainen
Muhoksen yrittäjien puheenjohtaja
marika.kumpulainen(at)luwia.fi
046 922 7440

Karhunluola.org

Kurkkaa myös Muhoksen vapun ohjelma: www.muhoksenvappu.com