Koivu ja Tähti -kulttuurikeskukselle etsitään elokuvatoimijaa

Etsimme Muhoksen Koivu ja Tähti -kulttuurikeskukselle elokuvatoimijaa, joka vastaisi Muhoksen kunnan elokuvien esityksistä, hankinnasta, markkinoinnista, lipunmyynnistä sekä asiakaspalvelusta.

Muhoksen Koivu ja Tähti -salissa on juuri uusittu, erityisesti elokuvakäyttöön soveltuva AV-laitteisto sekä laadukas elokuvaprojektori. Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksesta löytyy tilavat aulatilat sekä Kirjastokahvila Joviaali, joka on elokuvapäivinä myynyt pikkupurtavaa.

Muhoksen kunta perii Koivu ja Tähti -salista tilavuokraa sisältäen vahtimestaripalvelut ja siivouksen. Vaihtoehtoisesti tarjouksessa voi esittää tilavuokran kompensoimista lipputulotuoton kautta.

Esityspäiviä on ollut yleensä 2 / kuukausi sisältäen useampia näytöksiä saman päivän aikana. Elokuvat ovat olleet uusimpia uutuuksia, jotka ovat olleet levityksessä myös muissa elokuvateattereissa samaan aikaan. Elokuvanäytökset ovat olleet Muhoksella tykättyjä ja yleisöä on riittänyt hyvin. Toivomme, että lippujen hintojen suhteen huomioidaan kohtuullisuus ja elokuvatarjonta kohdistuisi monipuolisesti kaiken ikäisille. Muista yksityiskohdista neuvotellemme mielellämme.

Voit jättää vapaamuotoisen tarjouksen 30.9.2020 mennessä ja kysyä lisätietoja kulttuurituottaja Outi Vitikalta outi.vitikka@muhos.fi / 044 4970 482.
Olemme yhteydessä, mikäli tarvitsemme lisätietoja tai tarkennuksia tarjouksestanne.