Ruoka- ja siivouspalvelut

Muhoksen kunnan ruoka- ja siivouspalveluyksikkö on teknisten palveluiden alainen tulosyksikkö, joka vastaa kunnan oman ja yksityisten sopimuskumppaneiden palvelutuotannon eri yksiköiden tarvitsemien aterioiden valmistuksesta ja jakelusta sekä tilojen yleisestä siisteydestä.

Kunnassa on valmistuskeittiöitä 2 kpl sekä palvelukeittiöitä 7 kpl. Päivittäin valmistetaan aterioita noin 2.750 annosta (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), josta lounaiden määrä on noin 2.200 kpl. Valmistamme koulujen, päiväkotien, sairaalan, vanhusten avopalvelun, kunnan palvelukotien sekä henkilökunnan aterioiden lisäksi yksityisten palvelukotien aterioita sekä kunnan kokous- ja vierastarjoiluja. Ruokapalveluissa on käytössä seitsemän viikon kiertävä ruokalista, joka pohjautuu seudulliseen ruokalistaan.

Siivouspalveluiden vastuulla on noin 29.000 m2 siivottavaa pinta-alaa, joka koostuu koulujen, päiväkotien, virastojen, terveyskeskuksen/sairaalan, liikunta- ja kulttuuritilojen, pelastuslaitoksen ym. kunnan tilojen puhtaanapidosta.

Yhteystiedot

Vs. ruoka- ja siivouspalvelujohtaja
Mari Karilainen
044 4970 035
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)muhos.fi

Siivouspalveluesimies
Liisa Nykänen
044 4970 323
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)muhos.fi