Valokuvanäyttely: Anne Järvitalo – Tunteella

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
01.03.2019 - 30.03.2019
koko päivä

Tapahtumapaikka
Mimmin Pulla

Kategoriat


Olen muhoslainen harrastekuvaaja. Olen kuvannut jo pitkään, mutta aktiivisemmin viime vuodet. Inspiroidun läheisistä, ystävistäni ja kauniista meitä ympäröivästä luonnosta. Kuvaus juureni yltävät lapsuuteeni asti, kun muistan jo tuolloin ajatelleeni, että nopeaa räpsittyihin juhlakuviin täytyisi saada uutta potkua. Sieltä asti ajatus on itänyt, ja jalostunut omaksi tyylikseni.

Kuvaan tunteella ja hyvällä fiiliksellä. Parhaimmillaan kuvaus luo kuvaajalle vahvoja tunteita ja mahtavia muistoja. Erityinen suosikkini tällä hetkellä on lapsikuvaus. Omat lapseni ja kummilapseni ovat useasti kuvaukseni kohteena. Pidän myös hääkuvauksesta. Häiden äärellä koetaan vahvoja tunteita, jotka välittyvät kuvaajalle kameran lävitse ja jäävät elämään kuviin. Kuvaus on minulle keino ilmaista itseäni, kiireisen perhe arjen keskellä. Nautin kuvauksesta suuresti. Tavoitteeni tulevaan on, että kehityn edelleen kuvaajana ja voin tätä harrastusta jatkaa läpi elämäni.

Mimmin pullan näyttely on ensimmäinen näyttelyni. Tulevaisuudessa olisi tietenkin hienoa pitää näyttelyitä myös muualla, mutta sen aika näyttää.

Tervetuloa näyttelyyn!

Kahvila Mimmin Pullan aukioloajat:
– ma-to klo 7.00-16.30
– pe klo 7.00-17.00
– la klo 9.00-13.00

Kuva: Anne Järvitalo