Tietokirjallisuuspiiri

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
21.11.2018
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka
Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus

Kategoriat


Muhoksen kirjaston kerran kuussa kokoontuva tietokirjallisuuspiiri jatkuu ✨

Oletko kiinnostunut lukemaan tietokirjoja ja keskustelemaan lukemastasi?

Lukupiirissä käsitellään rennossa ilmapiirissä etukäteen luettua kirjaa. Voit hyvin tulla mukaan vaikka et olisi osallistunut aiemmille kerroille. Kirjaa voi tiedustella kirjaston asiakaspalvelusta noin kuukautta ennen kokoontumista.

Kirjallisuuspiiri on maksuton ja kaikille avoin, eikä mukaan tarvitse ilmoittautua. Tapaamispaikkana toimii kotiseutuhuone kirjaston perällä.

Marraskuussa luettavana ja keskusteltavana on kirja:

Harari: Sapiens – Ihmisen lyhyt historia

”100 000 vuotta sitten maapallolla asui ainakin kuusi ihmislajia. Nykyään lajeja on vain yksi: homo sapiens.

Miten meidän lajimme onnistui päihittämään muut lajit? Miten metsästäjistä tuli kaupunkien ja kuningaskuntien rakentajia? Miten ryhdyimme uskomaan jumaliin, valtioihin ja ihmisoikeuksiin sekä luottamaan rahaan, kirjoihin ja lakeihin? Miksi alistuimme byrokratialle, aikatauluille ja kuluttamiselle? Ja millaiseksi maailma on muuttumassa?

Rohkea, laaja-alainen ja provokatiivinen teos haastaa kaiken sen, minkä luulimme tietävämme ihmisyydestä: ajatuksemme, tekomme, valtamme – ja tulevaisuutemme.”

Lisätietoa: anna-elina.hakkila@muhos.fi

Tervetuloa mukaan!

Vuoden viimeisessä tapaamisessa joulukuussa käsitellään osallistujien toiveesta Hararin uusinta teosta Homo Deus: Huomisen lyhyt historia.