OLOTILA 1/2019

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
01.02.2019
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus

Kategoriat


OLOTILA on aika ja paikka 16-25 -vuotiaille nuorille aikuisille. OLOTILA 1/2019 järjestetään Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa perjantaina 1.2. klo 19-21. Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus sulkee ovensa muulta toiminnalta ja antaa tilan nuorille kohdata, oppia ja kokea uusia asioita yhdessä. OLOTILA on tarjoaa paikan nuorille, jossa voi vain olla, tavata uusia ihmisiä ja samalla ehkä oppia jotain. OLOTILA toimii vertaisoppimisen keinoin ja jokainen voi tuoda tilaan oman osaamisalueensa ja opettaa muita.

1.2. OLOTILAssa on luvassa Danceokea! Danceoke on karaoken iloinen ja energisempi kaksoisolento, mutta toisin kuin karaoke, sitä ei äkkiseltään yhdistäisi rähjäisen lähikuppilan ilta-aktiviteetteihin. Perusidea on yksinkertainen; danceokessa nimensä mukaisesti laulamisen sijaan tanssitaan. Osallistujat ovat suuntautuneet seinälle projektoituja musiikkivideoita kohti ja he imitoivat videolla näkyviä tanssiliikkeitä. Tärkeintä ei ole se kuinka tarkasti pystyt matkimaan liikkeitä, vaan se että kaikilla on hauskaa!

Lisätietoa: taija.jyrkas@muhos.fi

Yhtenä OLOTILAn tehtävistä on tuoda Muhoksen kunnan kulttuuritoiminta vastaamaan nuorten toiveita ja mielenkiintoa sekä luoda helppo väylä vaikuttamiseen Muhoksen kunnan taide, kulttuuri ja liikunta sisältöihin. Kulttuuritoimen tavoitteena on järjestää OLOTILA tapahtumia vuonna 2019 joka toinen kuukausi.