Muhoksen Vappu 2019

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
01.05.2019
13:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Muhoksen yläkoulun Tähtiareena

Kategoriat


Vapputapahtuman teemana on vuonna 2019 vapaa-aika

Muhoksen perinteinen vapputapahtuma kokoaa vuonna 2019 yhteen Oulujokivarren toimijoita. Vahvana osana kulkueen ympärille syntyneitä messuja säilytetään moottoriajoneuvoharrastukset ja esilleasettajia odotetaan ympäri Suomen.

Vapputapahtuman pääesiintyjänä nähdään painovoimaa uhmaava Stunt Freaks Teamin Stuntriding show. Tapahtuma on yleisölle pääsymaksuton ja tapahtumapaikkana toimii Muhoksen Tähtiareena ja sen ympäristö keskiviikkona 1.5.2019 klo 13-18.

Perinteikäs vapputapahtuma on koonnut ajokauden starttaavia motoristeja yhteen jo 70-luvulta lähtien. Ensimmäiset motoristit saapuivat muutaman motoristin voimin Muhokselle Pyhälinnan Mimmiteekkiin vappukahveille. Huhu rennosta ajoreitistä, komeista maisemista ja hyvästä kahvista kiiri ja vuosien aikana motoristien määrä on laajentunut kulkueeksi. Oulu MC:n kokoaman kulkueen päätehtävänä on tuoda motoristit näyttävästi talven jälkeen maanteille ja muistuttaa autoilijoita, että moottoripyöräkausi alkaa.

Muhoksen vapun messuille etsitään näytteilleasettajiksi Oulujokilaakson yrityksiä ja yhdistyksiä ja mikroyrittäjiä. Etsimme vapputapahtumaan myös erilaista sisältöä niin lavaohjelmasta rompemyyjiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Katso lisätietoa osoitteesta: www.muhoksenvappu.com

Lisätietoa:
Taija Jyrkäs
kulttuurituottaja
044 4970 482
taija.jyrkas(at)muhos.fi