Live Webinaari! Helpompaa projektinhallintaa

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
30.11.2017
14:00 - 15:30

Kategoriat


Yrittäjä, kuluuko sinulla tai tiimilläsi liikaa aikaa raportointiin, sähköpostitteluun, kokouksiin tai taulukoiden rustaamiseen?

Tule mukaan ilmaiseen Live Webinaariin ja näet miten modernit projektinhallintatyökalut tehostavat yrityksesi toimintaa, asiakastyytyväisyyttä sekä tätä myötä myös tuottavuutta.

Erityisesti pk-yrityksille suunnatussa Webinaarissa tutustumme Dapulse -projektinhallintatyökaluun ja kerromme, miten sen avulla selkeytät yrityksesi projektinhallintaa, viestintää ja kuinka pääset eroon turhista kokouksista sekä taulukoiden kasvavasta vuoresta. Opit myös kuinka voit käyttää työkalua apuna laskutuksessa sekä myynnin seuraamisessa ja miten voit mukauttaa työkalun juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.

Webinaarin alustava aikataulu:
14.00 – 14.15 – Projektinhallintatyökalun käyttöönotto
14.15 – 14.45 – Dapulsen perusominaisuuksiin tutustuminen
14.45 – 15.15 – Lisäominaisuuksien tehokas hyödyntäminen
15.15 – 15.30 – Kysymykset ja vastaukset – Kysy mitä tahansa Dapulseen liittyen, asiantuntija vastaa!

Tämä Live Webinaari lähetetään YouTubessa ja sen järjestää Projektinhallinta.info. Kouluttajana toimii Joonas Jukkara SEOSEON Digimarkkinointitoimistolta.

Koulutus alkaa 30.11.2017 kello 14.00. Ilmoittautumisen voit tehdä osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=tx2GGQt9NA0
Koulutuksen kulkua helpottaa, jos otat Dapulse -projektinhallintatyökalun käyttöösi jo nyt ja tutustut sen eri ominaisuuksiin omatoimisesti.