Leffailta

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
19.02.2020
17:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus

Kategoriat


Nyt edullisesti leffaan! Muhoksen seurakunnan varhaisnuoriso- ja nuorisotyö, Muhoksen kunnan nuorisotoimi ja Muhoksen 4H-yhdistys järjestävät leffaillan Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa keskiviikkona 19.2.2020. Lipun hinta 4 € / leffa. Käteismaksu.

Elokuvina:
– Vakoojat valepuvuissa klo 17.00
– Eläintohtori Dolittle klo 19.00

VAKOOJAT VALEPUVUISSA
Supervakooja Lance ja tiedemies Walter ovat lähes täydellisiä vastakohtia toisilleen. Lance on tyylitelty, sulavakäytöksinen ja hienostunut. Walter on… jotain täysin muuta. Walterilta puuttuu sosiaaliset taidot, mutta hän korvaa sen älykkäillä ja kekseliäillä asioilla. Hän luo mahtavia vempaimia, joita Lance käyttää eeppisissä tehtävissään. Yllättäen tapahtuu jotain täysin odottamatonta, jolloin Walter ja Lance joutuvat yhtäkkiä luottamaan toisiinsa aivan uudella tavalla. Tämän oudon parivaljakon on opittava toimimaan tiiminä, koska muuten koko maailma on vaarassa.

ELÄINTOHTORI DOLITTLE
Omalaatuinen tri John Dolittle (Robert Downey Jr) on kuuluisa lääkäri ja eläintohtori entisajan Englannissa. Kohdattuaan suuren surun hän on erakoitunut sulkeutumalla kartanoonsa seuranaan sekalainen joukko eksoottisia eläinystäviä. Mutta kun nuori kuningatar sairastuu vakavasti, vastahakoisen Dolittlen on lähdettävä etsimään parannuskeinoa merten takaa, myyttiseltä saarelta. Matkasta tulee huikea seikkailu, ja tohtori saa takaisin elämänilonsa ja rohkeutensa löytäessään uusia ihmeellisiä eläimiä ja kohdatessaan vanhoja vihollisia.