Kulttuuri-ilta

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06.05.2019
18:00 - 19:30

Tapahtumapaikka
Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus

Kategoriat ei valittua kategoriaa


Oulu hakee Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026. Pitkäkestoisen kulttuuriin perustuvan kaupunkikehittämisen hankkeen tavoitteena on parantaa ihmisten elämänlaatua ja lisätä Oulun seudun kansainvälistä kiinnostavuutta. Kulttuuripääkaupunkihanke on koko seudun asia!

Nyt haetaan ehdotuksia ohjelmaan, joka on kulttuuripääkaupunkihakemuksen keskeisin sisältö. Kaikille avoin ohjelmahaku järjestetään 11.2.–31.5.2019. Ehdotusten pohjalta ryhdytään rakentamaan Oulu2026-kulttuuriohjelman sisältöä. Ohjelmahakuun voi osallistua kuka tahansa yksin, edustamansa yhteisön tai laajemman verkoston kanssa. Haun kautta koostetaan yhteen ainutlaatuiset kulttuuripääkaupunkivuotta varten luotavat sisällöt.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Koivu ja tähti -kulttuurikeskukseen 6.5. klo 18 miten sinä voit tai yhteisösi voi osallistua ohjelmahakuun.

Ohjelmahaussa ehdotettujen projektien tulee kytkeytyä hankkeen päätavoitteeseen Kulttuuri-ilmastonmuutos ja johonkin sitä ilmentään teemaan eli Rohkeasti reunalla, Vastakohtien voima tai Villisti kaupunki. Ehdotetut ohjelmat voivat liittyä esimerkiksi taiteeseen, tieteeseen, urheiluun, historiaan, ruokaan, kulttuurin sovelluksiin sekä arjen kulttuuriin. Kulttuurin käsite on tämän hankkeen yhteydessä laaja.