Ilmainen webseminaari: Whatsapp ja omnikanavaisuus – asiakaskohtaamisen tulevaisuus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
12.09.2019
14:00 - 15:00

Kategoriat


Tuntuuko siltä, että yrityksesi voisi käyttää aikansa tehokkaammin asiakaskontaktien luomisessa ja ylläpitämisessä? Jos vastasit myöntävästi, niin Digitoimisto SEOSEON järjestää 12.9.2019 ilmaisen webseminaarin, jossa asiakaskontaktispesialisti Joonas Jukkara luennoi omnikanavaisesta asiakaspalvelusta.

Vuosituhannen vaihtumisen jälkeen yritykset ovat joutuneet integroimaan useita eri viestikanavia asiakaskontaktien vaalimiseen. Monilla yrityksillä on omat työntekijänsä ja osastonsa sähköposteihin, puhelimeen, sosiaaliseen mediaan ja chatteihin vastaamiseen. Tiedon kulku ja asiakastietojen ylläpito näiden viestintämuotojen välillä voi olla hankalaa organisoida tehokkaasti. Sen optimointi on tämän seminaarin aiheena.

WHATSAPP JA OMNIKANAVAISUUS ASIAKASPALVELUSSA

Tämä ilmainen seminaari kertoo Whatsappin ja Freshdesk-yrityssovelluksen mahdollistamasta omnikanavaisesta asiakaspalvelujärjestelmästä. Omnikanavaisuuden tarkoituksena on tehdä kaikkien asiakaspalvelussa käytettävien viestikanavien kautta kulkevista tiedoista hyvin organisoitua ja helposti saatavaa niin, että asiakaspalvelusta vastaavat työntekijä pystyvät tarjoamaan mahdollisimman positiivisen kokemuksen asiakkaalle. Tyytyväinen asiakas tulee takaisin pyytämään yrityksen palveluita, joten sujuva ja positiivinen kokemus on elintärkeää yrityksen toiminnan ja kasvun kannalta.

SEMINAARIN SISÄLTÖ

Tässä ilmaisessa webseminaarissa esillä ovat muun muassa:

  • Omnikanavaisuuden ja Whatsappin hyödyt asiakaspalvelussa.
  • Miten parannat yrityksesi toimintaa omnikanavaisella asiakaspalvelulla.
  • Miten omnikanavaisen metodin saa integroitua yrityksesi toimintaan.
  • Vastauksia osallistujien kysymyksiin omnikanavaiseen asiakaspalveluun liittyen.

Seminaari pidetään 12.9.2019 klo 14:00-15:00, joten vielä on aikaa ilmoittautua! Jos kysymyksiä herää seminaaria, sen ajankohtaa tai sisältöä koskien, niin yhteyttä voi ottaa mailiosoitteella joonas.jukkara [at] seoseon.com sekä projektinhallinta -sivuilta.

ILMOITTAUDU MUKAAN SEMINAARIIN