After Work -kahviklubi | Oodi keväälle

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
31.01.2020
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka
Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus

Kategoriat


Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen vuoden ensimmäinen After Work -kahviklubi avaa helmikuun valokuvanäyttelyn, toivottaa tervetulleeksi uuden kulttuurituottaja Outi Vitikan ja hyvästelee Taija Jyrkäksen. Helmikuun näyttelynä nähdään Leena Holmströmin Silitän hiuksiani -näyttely, joka kuvaa kiltin tytön kapinaa ja tuo tunteita näkyväksi. Näyttely on nähtävillä Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen aulassa 27.2.2020 saakka. Näyttely on osa Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen ja Pohjoisen valokuvakeskuksen yhteistyötä.

Jaakko Kyllönen, Kati Kanto ja Maie Kuusik esittävät Oodin keväälle, runoja ja lauluja sisältävän kokonaisuuden, joka tuo meille tähän pimeään aikaan tuulahduksen elämän voimasta ja toivosta, kevään riemusta.

Kirjastokahvila Joviaalissa on katettuna 10 euron cocktailpöytä ja herkkutarjouksia. Kahviklubit ovat matalan kynnyksen kulttuuri-iltoja Muhoksen Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen aulassa. Toivotamme kaikki elävän musiikin, taiteen ja kirjallisuuden ystävät sydämellisesti tervetulleiksi!