Tapahtumat

Kesätoiminnot 2019

Muhoksen kunnan nuorisotoimen kesätoiminnot ovat kesän 2019 osalta järjestetty.

Kiitos kaikille osallistuneille, palataan asiaan näissä merkeissä ensi kesänä!

Kerhotoiminta

Muhoksen kunnan nuorisotoimen ja Muhoksen seurakunnan kerhotoiminnan on päättynyt kevään 2019 osalta. Kiitos kaikille kerholaisille ja kerhonohjaajille. Kerhotoiminta jatkuu syyskuussa 2019.

Tutustu tarkemmin kerhotoimintaa täältä.

Yökahvila Valopilkku

Yökahvila Valopilkut ovat nyt tältä keväältä valvottu. Iso kiitos kaikille kävijöille kuluneesta keväästä. Toiminta jatkuu syksyllä 2019 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Valopilkku on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Toiminta on päihteetöntä, jokainen osallistuja puhallutetaan alkometrillä. Luvassa on muun muassa pelejä, elokuvia, erikoisohjelmaa sekä rentoa yhdessä oloa.

Valvojina yökahvilassa toimivat Muhoksen kunnan nuoriso-ohjaaja Heikki Väkeväinen sekä nuorisotyöntekijä Muhoksen seurakunnasta. Muutokset järjestämisajankohdissa ja aukioloajoissa mahdollisia, muutoksista pyritään tiedottamaan aina etukäteen.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan nuorisotoimi ja Muhoksen seurakunnan nuorisotyö

Erityisryhmien nuortenillat

Ertityisryhmien nuortenillat ovat kevään 2019 osalta järjestetty. Kiitos kaikkille mukana olleille. Toiminta jatkuu syksyllä 2019 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Erityisryhmien nuorteniltojen toiminta on suunnattu 10-18 -vuotiaille muhoslaisille erityisnuorille. Luvassa on yhdessäoloa ja muun muassa biljardia, pingistä, pöytäjalkapalloa sekä konsoli- ja lautapelejä.

Illat järjestetään Muhoksen yläkoulun nuokkarilla. Sisäänkäynti Tähtiareenan viereisestä A-sisäänkäynnistä. Lisätietoja ohjaaja Miia Tihiseltä 044 4970 136 / miia.tihinen(at)muhos.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan. Muutokset järjestämisajankohdissa mahdollisia, muutoksista pyritään tiedottamaan aina etukäteen.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan vammaispalvelut, Muhoksen kunnan nuorisotoimi ja Muhoksen kehitysvammaisten tukiyhdistys