Tapahtumat

Kerhotoiminta

Muhoksen kunnan nuorisotoimen ja Muhoksen seurakunnan kerhotoiminnan syyskausi 2019 on alkanut.

Tutustu tarkemmin kerhotoimintaa täältä.

Yökahvila Valopilkku

Valopilkku on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Toiminta on päihteetöntä, jokainen osallistuja puhallutetaan alkometrillä. Luvassa on muun muassa pelejä, elokuvia, erikoisohjelmaa sekä rentoa yhdessä oloa. Valopilkku avaa ovensa klo. 19 ja on avoinna klo. 00 asti, mikäli tilassa riittää porukkaa.

Syksyn 2019 yökahvila Valopilkut:

 • 21.9
 • 12.10
 • 9.11
 • 30.11

Muutokset järjestämispäivissä ja -ajoissa ovat mahdollisia. Mahdollista muutoksista tiedotetaan pääsääntöisesti Muhoksen nuokkarin Facebook -sivuilla.

Valvojina yökahvilassa toimivat Muhoksen kunnan nuoriso-ohjaaja Heikki Väkeväinen sekä nuorisotyöntekijä Muhoksen seurakunnasta. Muutokset järjestämisajankohdissa ja aukioloajoissa mahdollisia, muutoksista pyritään tiedottamaan aina etukäteen.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan nuorisotoimi ja Muhoksen seurakunnan nuorisotyö

Erityisryhmien nuortenillat

Erityisryhmien nuorteniltojen toiminta on suunnattu 10-18 -vuotiaille muhoslaisille erityisnuorille. Luvassa on yhdessäoloa ja muun muassa biljardia, pingistä, pöytäjalkapalloa sekä konsoli- ja lautapelejä.

Syksyn 2019 erityisryhmien nuorten illat klo. 17-19:

 • 13.9
 • 4.10
 • 1.11
 • 29.11

Huomio! 13.12 järjestettäväksi ilmoitettu nuortenilta siirtyy pidettäväksi 29.11.

Muutokset järjestämispäivissä ja -ajoissa ovat mahdollisia. Mahdollista muutoksista tiedotetaan pääsääntöisesti Muhoksen nuokkarin Facebook -sivuilla.

Illat järjestetään Muhoksen yläkoulun nuokkarilla. Sisäänkäynti Tähtiareenan viereisestä A-sisäänkäynnistä. Lisätietoja ohjaaja Miia Tihiseltä 044 4970 136 / miia.tihinen(at)muhos.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan. Muutokset järjestämisajankohdissa mahdollisia, muutoksista pyritään tiedottamaan aina etukäteen.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan vammaispalvelut, Muhoksen kunnan nuorisotoimi, Muhoksen seurakunta ja Muhoksen kehitysvammaisten tukiyhdistys

Perjantainuokkari

Perjantainuokkari on Muhoksen kunnan nuorisotoimen uusi avoimen tilatoiminnan malli, jossa Muhoksen nuokkari on avoinna perjantai-iltaisin ennalta ilmoitettuina kertoina.

Perjantainuokkari on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tila on avoinna klo. 18-22. Käytettävissä ovat kaikki nuokkarilta tutut pelit ja vehkeet!

Toiminta on päihteetöntä ja kaikki sisääntulijat puhallutetaan – ehdoton nollalinja!

Yökahvilasta tutut pelisäännöt ovat voimassa myös perjantainuokkarilla.

Loppuvuoden 2019 perjatainuokkarit (7.lk- ):

 • 8.11
 • 15.11
 • 22.11

Ohjaajina perjantainuokkarilla toimivat Muhoksen 4H-yhdistyksestä tutut ohjaajat.