Tapahtumat

Kesätoiminta 2018

Muhoksen kunnan nuorisotoimen kesätoiminnat ovat kuluneen kesän osalta päättyneet .

Kiitos kaikille toimintaan osallistuneille ja yhteistyökumppaneille. Uudet kesätoiminnat jälleen ensi kesänä.

 

 

Kerhotoiminta

Kerhotoiminta on päättynyt kevään 2018 osalta. Kiitos kaikille toimintaa osallistuneille. Kerhotoiminta jatkuu syyskuussa 2018 viikolla 37.

Tutustu tarkemmin kerhotoimintaa täältä.

Yökahvila Valopilkku

Yökahvila Valopilkku -toiminta on jäänyt kesätauolle. Viimeinen Valopilkku valvottiin kevään 2018 osalta lauantaina 14.4. Kiitokset kaikille yökahvilassa vierailleille.

Toiminta jatkuu uudelleen elo-syyskuussa 2018, tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Valopilkku on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Toiminta on päihteetöntä, jokainen osallistuja puhallutetaan alkometrillä. Luvassa on muun muassa pelejä, elokuvia, erikoisohjelmaa sekä rentoa yhdessä oloa.

Valvojina yökahvilassa toimivat Muhoksen kunnan nuoriso-ohjaaja Heikki Väkeväinen sekä Muhoksen seurakunnan vs. nuorisotyönohjaaja Sirpa Kukkohovi.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan nuorisotoimi ja Muhoksen seurakunnan nuorisotyö

Erityisryhmien nuortenillat

Erityisryhmien nuortenillat ovat kevään 2018 osalta järjestetty. Kiitos kaikkille toiminnoissa mukana olleille. Toiminta jatkuu syksyllä 2018.

Erityisryhmien nuorteniltojen toiminta on suunnattu 10-18 -vuotiaille muhoslaisille erityisnuorille. Luvassa on yhdessäoloa ja muun muassa biljardia, pingistä, pöytäjalkapalloa sekä konsoli- ja lautapelejä.

Sisäänkäynti Tähtiareenan viereisestä A-sisäänkäynnistä. Lisätietoja ohjaaja Miia Tihiseltä 044 4970 136 / miia.tihinen(at)muhos.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan, terveisin Miia, Anna ja Heikki.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan vammaispalvelut, Muhoksen kunnan nuorisotoimi ja Muhoksen kehitysvammaisten tukiyhdistys

Ipanadiskot

Muhoksen kunnan nuorisotoimen ja Muhoksen seurakunnan järjestämä Ipanadisko –toiminta on jäänyt toistaiseksi tauolle. Diskotoiminnan jatkamisesta tiedotetaan tällä sivulla.