Tapahtumat

AfterWork -kahviklubi

AfterWork -kahviklubi on kuukausittain, kuun viimeinen perjantai klo 17:30  järjestettävä ilta Koivu ja Tähti –kulttuurikeskuksessa. AfterWork-tapahtuma on maksuton ja kirjastokahvila Joviaalista löytyvät illan erikoistarjoukset.

Vapputapahtuma 1.5.2018

Perinteinen vapputapahtuma järjestetään jälleen Muhoksella 1.5.2018. Vapputapahtuma järjestetään yhteistyössä Muhoksen kunnan, yrittäjien sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Ensimmäiset motoristit saapuivat jo 70-luvulla Muhokselle vappukahville. Vuosien mittaan huhu komeista maisemista, hyvistä ajoreiteistä sekä kahvista kiiri ja motoristien määrä lisääntyi.  Nykyään motoristeista on syntynyt kulkue, jonka saapuminen Muhokselle on muodostunut vankaksi perinteeksi. Vuonna 2018 vapputapahtuman organisointi siirtyy Muhoksen kunnalle ja vapputapahtuman yhteyteen lanseerataan koko perheen tapahtuma Tähtiareenan sisälle ja sen ympäristöön.

Koko perheen tapahtuman pääesiintyjänä toimii Stunt Freaks Teamin huikea moottoripyörä show jossa uhmataan painovoimaa. Perheen pienimmille on tarjolla Kepparicross-kisat ja yrittäjähenkisille Karhunluola yrittäjyyskilpailu.

Lue lisää tapahtuman nettisivuilta:
www.muhoksevappu.com

Mimmin nimipäivä 26.5.2018

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa avoin yleisöesitys Jorma Nortimon ohjaamasta Muhoksen Mimmi elokuvasta vuodelta 1952. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oulun Elokuvakeskuksen kanssa.

Koivu ja Tähti -päivät 30.8.-2.9.2018

Muhoksen juhlistaa 200-vuotista Topeliusta Koivu ja tähti -päivillä 30.8.-2.9.2018. Koivu ja Tähti -päivien aikana Muhoksella järjestetään muun muassa Topelius-seminaari, jossa nostetaan esille Topeliuksen elämä ja vaikuttaminen kulttuurien rajapinnassa ja oman aikakautensa murroksessa.

 

Lisätietoa:
Taija Jyrkäs, 044 4970 482, taija.jyrkas@muhos.fi

Kulttuuritapahtumat löydät koostetusti kunnan tapahtumakalenterista.