Tapahtumat

Muhoksen vappu

Muhoksen suurinpana vuosittaisena yleisötapahtumana toimii Muhoksen vapputapahtuma 1.5. Ensimmäiset motoristit saapuivat Muhokselle jo 70-luvulla  vappukahville. Vuosien mittaan huhu komeista maisemista, hyvistä ajoreiteistä sekä kahvista kiiri ja motoristien määrä lisääntyi. Nykyään motoristeista on syntynyt kulkue, jonka saapuminen Muhokselle on muodostunut vankaksi perinteeksi. Vuonna 2018 vapputapahtuman organisointi siirtyi Muhoksen kunnalle ja vapputapahtuman yhteyteen lanseerattiin koko perheen messutapahtuma Tähtiareenan sisälle ja sen ympäristöön.

Katso lisää Muhoksen vapputapahtumasta: www.muhoksenvappu.com

Koivu ja Tähti -päivät

Koivu ja Tähti -päivät järjestetään Muhoksella aina parillisina vuosina. Koivu ja Tähti -päivät vaalivat Zacharias Topeliuksen Koivu ja Tähti -sadun historiaa sekä nostaa teemoittain esille Muhoksen kulttuurihistoriaa.

Lue lisää Koivu ja Tähti -päivistä: www.koivujatahtipaivat.com

Muhoksen Musiikkipäivät

Muhoksen musiikkipäivät järjestetään vuoro vuosittain Koivu ja Tähti -päivien kanssa aina parittomina vuosina. Muhoksen musiikkipäivät sijoittuvat kesäkuun puoleen väliin. Muhoksen Musiikkipäivien kantavana voimana ja taiteellisena johtajana toimii sopraano Kaisa Ranta

Lue lisää Muhoksen Musiikkipäivistä: www.muhoksenmusiikkipaivat.com

Kulttuuritapahtumat löydät koostetusti kunnan tapahtumakalenterista.

Lisätietoa:
Outi Vitikka, kulttuurituottaja
044 4970 482, outi.vitikka@muhos.fi