Tapahtumat

KUUKAUSITTAIN:

AfterWork -kahviklubi

AfterWork -kahviklubi on kuukausittain, kuun viimeinen perjantai klo 17:30  järjestettävä ilta Koivu ja Tähti –kulttuurikeskuksessa. AfterWork-tapahtuma on maksuton ja kirjastokahvila Joviaalista löytyvät illan erikoistarjoukset.

Lisätietoa:
Taija Jyrkäs, 044 4970 482, taija.jyrkas@muhos.fi

Kulttuuritapahtumat löydät koostetusti kunnan tapahtumakalenterista.

TULOSSA

17.11. 10-15 MuhosMuksu: PII POO -legotapahtuma

MuhosMuksu järjestetään PII POO -legotapahtumana lauantaina 17.11.2018 klo 10-15. Tähtiareena täyttyy LEGO-näyttelyistä ja tilassa on valtavat LEGO System- sekä Duplo –rakentelualueet. Tapahtuma on pääsymaksuton.

Muhoksen Mannerheimin Lastensuojeluliiton osasto juhlii 80–vuotisjuhlavuottaan on esittelemässä paikalla toimintaansa. Pelastakaa Lapset ry järjestää kasvomaalausta pientä maksua vastaan ja Tähtiareenalta löytyy myös Muhoksen 4H:n järjestämä piirustuspiste, jossa kaikki voivat osallistua piirustuskilpailuun. MuhosMuksu tapahtumassa on myös kioski josta käteisellä voi ostaa pientä purtavaa. Lions Club Muhos järjestää lelukeräyksen ja lelut lahjoitetaan Muhoksen seurakunnan diakoniatyön kautta jouluna jaettavaksi. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan LEGO lahjapaketteja.

Tapahtumaa ovat tuottamassa:

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Muhoksen osasto, Pelastakaa Lapset ry, Muhoksen 4H, Lions Club Muhos, Muhoksen seurakunta sekä Muhoksen kunta.

29.11. Mariah Hortans / M Sandberg Duo – Christmas Jazz

Jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg vierailevat Muhoksen kirkossa 29.11. klo 19. Duon musiikki on rauhallista, tunnelmallista, traditionaalista vocaljazzisa. Mariah Hortans / M Sandberg Duo on esiintynyt aktiivisesti suomessa sekä tehnyt kaksi kiertuetta USA:ssa.

Mariah Hortansin ja Mathias Sandbergin levy Christmas Jazz ja viimeisin julkaisu Another Jazzy Christmas luovat rentouttavan ja jazzahtavan joulutunnelman. Musiikki esitetään englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi ja muodostuu sekä Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin klassisista

joulusävellyksistä että perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä christmas carolseista. Musiikki on saanut uuden sovituksen jossa on käytetty duon tunnukseksi muodostuneita harmonioita ja melodisia improvisaatioita sekä svengaavia rytmejä.


Järjestäjät: Muhoksen kunta, Muhoksen seurakunta

30.11. Joulun avaus

Muhoksen torille avautuu Joulutori klo 17-18:30 ajalle. Muhoksen kunta ja Muhoksen yrittäjät toivottavat yrittäjät ja käsityöläiset pystyttämään oman kojunsa torille Joulun avajaisiin. Muhoksen 4H yhdistys tuo Joulutorille POP UP joulupuodin.

Torilla seikkailevat Olaf lumiukko, poro ja tonttujoukko ja tavattavissa on tietysti Joulupukki!

Tapahtuman tuottaa yhteistyössä Muhoksen Yrittäjät ja Muhoksen kunta.