Taidegalleria Cafe Terttu Jurvakainen

Taidegalleria Cafe Terttu Jurvakainen

Kuvataiteilija Terttu Jurvakainen on muhoslainen taidemaalari, runoilija ja kulttuurivaikuttaja. Jurvakainen on järjestänyt kesäkuusta elokuuhun avoinna olleita kesänäyttelyä taiteilijan nimeä kantavassa galleriassa muhoksella vuodesta 1979 lähtien. Jurvakainen kutsuu vuosittain galleriansa kesänäyttelyihin valtakunnallisesti tunnettuja ja nousevia taiteilijoita.

Yhteys:
Taidegalleria Terttu Jurvakainen
Nykäläntie 18, 91500 Muhos
www.terttujurvakainen.fi
galleria@terttujurvakainen.fi

MENNEET

2018

Vuoden 2018 kesänäyttelyssä nähtiin Jurvakaisen uusinta tuotantoa. Jurvakaisen maalaukset ovat voimakkaita ja värikylläisiä. Tänä vuonna kesänäyttelyssä oli esillä maalausten lisäksi, veistoksia ja lasitaidetta seitsemältä suomalaiselta taiteilijalta. Näyttelyyn oli kutsuttu taiteilijat Risto Immonen, Sanna Koivisto, Pekka Holopainen, Jouni Onnela, Eeva- Sofia Rauramo, ja Johannes Rantasalo.

Galleria oli avoinna 17.6.-31.8.2018 keskiviikosta sunnuntaihin klo 12.00-17.00. Galleria oli poikkeuksellisesti kiinni juhannusaattona. Kesänäyttelyyn oli 10€ sisäänpääsymaksu, joka sisälsi kahvin tai teen hurmaavassa Cafessa. Lapsille sisäänpääsy oli 2€. Galleriasta löytää myös taidepostikortteja, runo- ja taidekirjoja sekä painotuotteita.