Taidegalleria Cafe Terttu Jurvakainen

Taidegalleria Cafe Terttu Jurvakaisen kesänäyttely avoinna 17.6.-31.8.2018

Kuvataiteilija Terttu Jurvakainen on muhoslainen taidemaalari, runoilija ja kulttuurivaikuttaja. Jurvakainen on järjestänyt kesänäyttelyä taiteilijan nimeä kantavassa galleriassa muhoksella vuodesta 1979 lähtien. Jurvakainen kutsuu vuosittain galleriansa kesänäyttelyihin valtakunnallisesti tunnettuja ja nousevia taiteilijoita.

Kesänäyttelyssä nähdään Jurvakaisen uusinta tuotantoa. Jurvakaisen maalaukset ovat voimakkaita ja värikylläisiä. Tänä vuonna kesänäyttelyssä nähdään maalausten lisäksi, veistoksia ja lasitaidetta seitsemältä suomalaiselta taiteilijalta. Näyttelyyn on kutsuttu taiteilijat Risto Immonen, Sanna Koivisto, Pekka Holopainen, Jouni Onnela, Eeva- Sofia Rauramo, Johannes Rantasalo.

Galleria on avoinna 17.6.-31.8.2018 keskiviikosta sunnuntaihin klo 12.00-17.00. Galleria on poikkeuksellisesti kiinni juhannusaattona. Kesänäyttelyyn on 10€ sisäänpääsymaksu, joka sisältää kahvin tai teen hurmaavassa Cafessa. Lapsille sisäänpääsy on 2€. Galleriasta löytää myös taidepostikortteja, runo- ja taidekirjoja sekä painotuotteita.

Yhteys:
Taidegalleria Terttu Jurvakainen
Nykäläntie 18 91500 Muhos
www.terttujurvakainen.fi
galleria@terttujurvakainen.fi