Tilat

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus on eläväinen tapahtumapaikka Muhoksella, keskellä kylää. Kulttuurikeskus tarjoaa loistavat puitteet tilaisuuksien järjestämiseen 10-300 henkilölle.

Tilaisuuksiin on varattavissa kulttuurikeskuksen auditorio, minne mahtuu 50-300 henkilöä. Pienempiin tilaisuuksiin on tarjolla kirjaston Kotiseutuhuone, missä tilaa on muunneltavissa olevien seinärakenteiden ansiosta 10-50 henkilölle. Kulku kulttuurikeskukseen on valoisan näyttelyaulan kautta ja parkkitilaa lähietäisyydeltä löytyy hyvin. Herkulliset kokouskahvit ja -ruokailut saa tilattua Kirjastokahvila Joviaalista. Ruokailut yli sadan henkilön seurueelle järjestyvät naapurirakennuksissa.

Kokoustiloissa on nykyaikainen kokousvälineistö.

Auditorio, Koivu ja Tähti -sali

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus

310 m2

Auditorion puitteet ja tekniikka soveltuvat loistavasti koulutuksiin, kokouksiin, seminaareihin, kongresseihin, konsertteihin, tanssi-, teatteri- ja elokuvaesityksiin sekä juhliin. Salin esitystila on syvyydeltään 7 m ja leveydeltään 12 m. Salin akustiikka on säädettävissä sekä puhe- että musiikkitilaisuuksien vaatimuksiin. Sali on varustettu konserttitason flyygelillä. Esiintyjille on omat pukuhuoneet ja sisäänkäynnit. Yleisölle sisäänkäyntimahdollisuus löytyy sekä salin etu- että takaosasta.

Auditorio, Koivu ja Tähti -sali

Puitteet ja tekninen varustus:
Kiinteät istumapaikat 250 kpl (kokonaisyleisömäärä voidaan kasvattaa 300 henkilöön asti)
Esiintymislava (12×7 m)
Kiinteä (4×10 m) valkokangas
Videotykki
Kiinteä / kannettava tietokone
Langaton / langallinen internet
Puhujankoroke, lipputeline
Dokumenttikamera
Piirtoheitin, diaprojektori
Äänentoistojärjestelmä
2 x langaton mikrofoni
Konserttitason flyygeli
Teatterivalot

Hinta

86,80€ / h
Tilavuokra sisältää vahtimestaripalvelun. Tilavaraus alkaa 1h ennen tapahtuman alkamista ja päättyy 0,5h tapahtuman jälkeen, eli tila varataan vähintään 2,5h ajaksi.

HUOM! Yli 200 henkilön tilaisuuksissa tilaisuuden varaajan on laadittava turvallisuussuunnitelma. Mikäli suunnittelet tilaisuutta yli 200 henkilölle, ota yhteyttä, niin opastamme asiassa mielellämme.

Kotiseutuhuone

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus, Muhoksen kirjasto

37 m2 / 91m2

Puitteet ja tekninen varustus:
Istumapaikat 10-15 (kokonaisyleisömäärä)
Videotykki ja valkokangas

Hinta

Muhoksen kunnan ja yleishyödyllisten yhdistysten käyttöön kotiseutuhuone on varattavissa maksutta kirjaston aukioloaikana. Iltaisin ja viikonloppuisin Kotiseutuhuoneen käytöstä peritään vahtimestarimaksu.

Arkisin 8-16 alk. 31€ / h
Muina aikoina 68,20 € / h

Tilavuokra sisältää tilan yksityiskäytössä ja vahtimestaripalvelut. Tila on varattava kerralla vähintään yhdeksi tunniksi.

Aula

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen aula sopii loistavasti keskustelutilaisuuksiin ja pieniin konsertteihin. Aulan seinillä on kuukausittain vaihtuva näyttely johon taiteilijat voivat hakea avoimella haulla. Aula on toimijoille ilmainen kirjaston aukioloaikoina.

 

Tilavaraukset ja pitopalvelu:

Kirjastokahvila Joviaali
Koivu ja Tähti kulttuurikeskus
Muhostie 2 91500 Muhos
Puh. 040 1721316
Email: varaukset.koivujatahti(at)muhos.fi