Kirjasto tiedottaa

Huom! Poikkeukset kirjastoauton aikataulussa

Poppaloora EI liikennöi torstaina 1.8. ja 8.8.2019

Poppalooran uusi talviaikataulu on nähtävillä. Aikataulut löytyvät Kirjastoauto -sivulta.

Alueellinen eKirjasto

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastot tarjoavat ensimmäisenä koko Suomessa asiakkailleen täysin yhteiset e-aineistopalvelut yli maakunta- ja kimpparajojen. Yhteistyössä on mukana kaksi maakuntaa, 38 kuntaa ja neljä kirjastokimppaa.
Uusi eKirjasto sisältää 11 e-aineistopalvelua, joissa on entistä laajempi valikoima muun muassa e-kirjoja, e-äänikirjoja, e-lehtiä, musiikkia ja elokuvia.

Linkit e-aineistopalveluihin löytyvät OUTI-verkkokirjaston eKirjasto-sivulta ja kirjastojen omilta verkkosivuilta. Palvelut ovat ilmaisia kirjastojen asiakkaille ja niitä pääsee käyttämään kaikilla Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen kirjastokorteilla ja PIN-koodilla. E-aineistopalveluiden käyttöön saa opastusta oman kirjaston henkilökunnalta.

Outi.finna.fi

OUTI-kirjastojen Finna-verkkokirjasto toimii nyt osoitteessa Outi.finna.fi
Verkkokirjastoon kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin (numerosarja kortin takaa) ja PIN-koodin.

Huollettavan kortin lisääminen omaan kirjastokorttiin

Nyt voit lisätä omaan kirjastokorttitiliisi alle 15-vuotiaan huollettavasi kortin. Tarvitset myös lisättävään kirjastokorttiin PIN-koodin.
Kirjautumalla omilla tiedoillasi outi.finnaan ja Oma tili -kohdasta valitsemalla Kirjastokortit voit lisätä tiliisi yhden tai useamman kortin.
Tämän jälkeen voit uusia liitettyjen korttien lainoja ja maksaa maksuja.

Tapahtumat 2019

Muhoksen kunnan tapahtumakalenterista ja Kulttuurikeskus Koivu ja Tähti –facebook-sivuilta  löytyvät tiedot näyttelyistä ja tapahtumista.