Kirjasto tiedottaa

Kirjasto on suljettuna 29.6.-12.7.2020

Kirjaston palautusluukku on käytössä. Pyydämme kuitenkin huomioimaan eräpäivän, sillä palautusluukkuun jätetty aineisto palautetaan vasta kiinnioloajan jälkeen. Aineistoa voi palauttaa myös muihin OUTI-kirjastoihin.

Poppaloora ei liikennöi 19.6.-2.8.2020

Poikkeuksia kulkureitissä

Muhostiellä tehtävien tienrakennustöiden takia kirjastoon kulussa on nyt poikkeuksia. Muhos-Kellarin parkkipaikalta pääsee ajamaan kirjastoon soratietä pitkin. Kirjaston pihassa parkkialue on edelleen käytössä.
Kävelemällä pääsee pyöräteitä pitkin.

Linkki liikenteenohjaussuunnitelmaan: Liikenteenohjaus260520

OUTI-verkkokirjasto

OUTI-verkkokirjasto osoitteessa outi.finna.fi on avoinna kellon ympäri.
Verkkokirjaston ja e-aineistojen käyttöön tarvitset kirjastokortin ja PIN-koodin.
Verkkokirjastossa voi tarvittaessa uusia lainoja, maksaa kirjastomaksuja ja hallinnoida omia varauksiaan. Lainojen uusintojen määrä on toistaiseksi nostettu 10 uusintaan. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on automaattisesti siirretty kirjastojen sulkemisajan yli. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

eKirjasto

OUTI-verkkokirjaston eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia.

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjaston lisäksi on e-palveluita, jotka ovat kaikille avoimia ja vapaasti käytettävissä. Oulun kaupunginkirjaston sivuilta löytyy kattava luettelo: eaineistot

PIN-koodi

Jos olet kadottanut PIN-koodisi, voit nyt tilata uuden e-asiointia varten. Uuden PIN-koodin lähettämistä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, joka on jo aiemmin liitetty asiakastietoihisi. PIN-koodin voi tilata Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla täältä.

Tapahtumat 2020

Muhoksen kunnan tapahtumakalenterista ja Kulttuurikeskus Koivu ja Tähti –facebook-sivuilta  löytyvät tiedot näyttelyistä ja tapahtumista.