Kirjasto tiedottaa

Kirjasto suljettuna 18.3.-13.4.

Muhoksen kirjasto on suljettuna 18.3. -13.4.2020 välisen ajan valtioneuvoston määräyksellä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Myöskään Poppaloora ei liikennöi.

Kirjastot palvelevat kuitenkin puhelimitse ja sähköpostitse, varaa esille kirjastokorttisi kun otat yhteyttä kirjastoon.
Puhelinnumerot Muhoksen kirjastoon ovat: 044 4970 409 ja 044 4970 414, sähköposti kirjasto@muhos.fi .

OUTI-verkkokirjasto osoitteessa outi.finna.fi on avoinna kellon ympäri. Verkkokirjastossa voi tarvittaessa uusia lainoja, maksaa kirjastomaksuja ja hallinnoida omia varauksiaan. Lainojen uusintojen määrä on toistaiseksi nostettu 10 uusintaan. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on automaattisesti siirretty tiistaille 4.5.2020. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

Jos olet kadottanut PIN-koodisi, voit nyt tilata uuden e-asiointia varten. Uuden PIN-koodin lähettämistä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, joka on jo aiemmin liitetty asiakastietoihisi. PIN-koodin voi tilata täältä.

eKirjasto

Verkkokirjaston eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

OUTI-verkkokirjaston ja e-aineistojen käyttöön tarvittavan PIN-koodin saa OUTI-verkkokirjaston Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen.

Koko kansa lukee -kampanja 16.3.-5.4.

Koko kansa lukee -kampanjan ajan jokainen kirjastokortin omistaja voi vapaasti viihtyä kolmen e-kirjan parissa, jotka ovat:
Hanna-Riikka Kuisman Kerrostalo (Like), Finlandia-ehdokkuuden saanut teos
Karin Erlandssonin Missdåd (Schildts & Söderströms), ruotsinkielinen huippujännäri
Briitta Hepo-ojanSuomea lohikäärmeille (Otava), Topelius-palkittu nuortenkirja

Kirjoja voi lukea Ellibs- tai Biblio-verkkopalvelussa, tai Ellibs- tai Biblio-sovelluksella, jotka ovat ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta. Palveluun kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin ja PIN-koodin.

Kampanjakirjat löytyvät 16.3. alkaen osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Tapahtumat 2019

Muhoksen kunnan tapahtumakalenterista ja Kulttuurikeskus Koivu ja Tähti –facebook-sivuilta  löytyvät tiedot näyttelyistä ja tapahtumista.