Kirjasto tiedottaa

Soturikissat-päivä kirjastossa la 30.3.2019 klo 11-14

Ohjelmassa monenlaista askartelua ja piirtämistä.
Kilpailuja, joissa hyvät Soturikissa-aiheiset palkinnot!
Kasvomaalausta! Nimigeneraattori! Pinssipaja!

Otamme vastaan Soturikissa -piirroksia ja tarinoita jo ennen tapahtumapäivää.
Keräämme materiaalista tapahtumaan näyttelyn. Piirrokset ja tarinat saa halutessaan takaisin tapahtuman jälkeisellä viikolla. HUOM! Myös piirroksista ja tarinoista parhaat palkitaan!

Mukana on myös Lukukissa Tuutti, jolle voi varata 10-15 minuutin lukuajan kirjaston palvelutiskiltä!

Lisäksi kannattaa ottaa kirjastokortti mukaan, niin voit samalla kertaa lainata kissa-aiheisia kirjoja ja miksei muutakin. ;o)

TERVETULOA!

 

 

 

 

Uusi alueellinen eKirjasto julkaistiin Lainan-päivänä 8.2.19

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastot tarjoavat ensimmäisenä koko Suomessa asiakkailleen täysin yhteiset e-aineistopalvelut yli maakunta- ja kimpparajojen. Yhteistyössä on mukana kaksi maakuntaa, 38 kuntaa ja neljä kirjastokimppaa.
Uusi eKirjasto sisältää 11 e-aineistopalvelua, joissa on entistä laajempi valikoima muun muassa e-kirjoja, e-äänikirjoja, e-lehtiä, musiikkia ja elokuvia.

Linkit e-aineistopalveluihin löytyvät OUTI-verkkokirjaston eKirjasto-sivulta ja kirjastojen omilta verkkosivuilta. Palvelut ovat ilmaisia kirjastojen asiakkaille ja niitä pääsee käyttämään kaikilla Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen kirjastokorteilla ja PIN-koodilla. E-aineistopalveluiden käyttöön saa opastusta oman kirjaston henkilökunnalta.

Outi.finna.fi

Uusi Finna-verkkokirjasto Outi.finna.fi on nyt ainoastaan käytössä, sillä vanha Koha-verkkokirjasto suljettiin 31. joulukuuta.
Verkkokirjastoon kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin (numerosarja kortin takaa) ja PIN-koodin.

Huollettavan kortin lisääminen omaan kirjastokorttiin

Nyt voit lisätä omaan kirjastokorttitiliisi alle 15-vuotiaan huollettavasi kortin. Tarvitset myös lisättävään kirjastokorttiin PIN-koodin.
Kirjautumalla omilla tiedoillasi outi.finnaan ja Oma tili -kohdasta valitsemalla Kirjastokortit voit lisätä tiliisi yhden tai useamman kortin.
Tämän jälkeen voit uusia liitettyjen korttien lainoja ja maksaa maksuja.

Tapahtumat 2019

Muhoksen kunnan tapahtumakalenterista ja Kulttuurikeskus Koivu ja Tähti –facebook-sivuilta  löytyvät tiedot näyttelyistä ja tapahtumista.