Kirjasto tiedottaa

Huom! Poikkeukset kirjastoauton aikataulussa

Poppaloora EI liikennöi torstaina 1.8. ja 8.8.2019

Poppalooran uusi talviaikataulu on nähtävillä. Aikataulut löytyvät Kirjastoauto -sivulta.

Alueellinen eKirjasto

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastot tarjoavat ensimmäisenä koko Suomessa asiakkailleen täysin yhteiset e-aineistopalvelut yli maakunta- ja kimpparajojen. Yhteistyössä on mukana kaksi maakuntaa, 38 kuntaa ja neljä kirjastokimppaa.
Uusi eKirjasto sisältää 11 e-aineistopalvelua, joissa on entistä laajempi valikoima muun muassa e-kirjoja, e-äänikirjoja, e-lehtiä, musiikkia ja elokuvia.

Linkit e-aineistopalveluihin löytyvät OUTI-verkkokirjaston eKirjasto-sivulta ja kirjastojen omilta verkkosivuilta. Palvelut ovat ilmaisia kirjastojen asiakkaille ja niitä pääsee käyttämään kaikilla Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen kirjastokorteilla ja PIN-koodilla. E-aineistopalveluiden käyttöön saa opastusta oman kirjaston henkilökunnalta.

Outi.finna.fi

OUTI-kirjastojen Finna-verkkokirjasto toimii nyt osoitteessa Outi.finna.fi
Verkkokirjastoon kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin (numerosarja kortin takaa) ja PIN-koodin.

Huollettavan kortin lisääminen omaan kirjastokorttiin

Nyt voit lisätä omaan kirjastokorttitiliisi alle 15-vuotiaan huollettavasi kortin.
Kirjautumalla omilla tiedoillasi outi.finnaan ja Oma tili -kohdasta valitsemalla Kirjastokortit voit lisätä tiliisi yhden tai useamman alle 15-vuotiaan huollettavan kortin. Huom! Tarvitset myös lisättävään kirjastokorttiin PIN-koodin.
Tämän jälkeen voit uusia liitettyjen korttien lainoja ja maksaa maksuja.

Tapahtumat 2019

Muhoksen kunnan tapahtumakalenterista ja Kulttuurikeskus Koivu ja Tähti –facebook-sivuilta  löytyvät tiedot näyttelyistä ja tapahtumista.