Kirjasto tiedottaa

Kirjastoauto ajotauolla 21.6.-29.7.

Kirjastoauton uudistettu kesäaikataulu on saatavilla. Aikataulu on voimassa 4. kesäkuuta – 12. elokuuta.

Satutuokiot tauolla

Satutuokiot ovat tauolla kesällä 4.6. – 31.8.

Kesäkirja-kilpailu koululaisille

Älä ota kesäkissaa – ota kesäkirja! Kaikki 7-15-vuotiaat koululaiset pääsevät tänä kesänä osallistumaan Muhoksen kirjaston Kesäkirja-kilpailuun.
Kisaan pääset mukaan lukemalla mahdollisimman monta valitsemaasi kirjaa 1.6.-12.8.2018. Kilpailulomakkeita saa kirjaston tiskiltä ja kirjastoautosta.
Kilpailun päätteeksi palkitsemme eniten lukeneet ikäsarjoittain: 7-8-vuotiaat, 9-10-vuotiaat, 11-12-vuotiaat ja 13-15-vuotiaat. Lisäksi arvomme palkintoja kaikkien osallistuneiden kesken. Lue uudestaan lempikirjasi tai tee uusia löytöjä kirjaston hyllyjen kätköistä!

Kesäfoto – valokuvaustempaus lapsille ja nuorille!

Kesäfoto on Muhoksen kirjaston järjestämä valokuvaustempaus lapsille ja nuorille 1.6.-31.8.2018.

Ota kameralla tai kännykällä kuva mielenkiintoisesta asiasta, kesäfiiliksestä tai vaikka jännittävästä tilanteesta kotona, harrastuksissa, juhlissa tai luonnossa.
Tuo valokuva kirjastoon tai kirjastoautoon tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen kirjasto@muhos.fi.
Muistathan pyytää luvan kuvaukseen ja kertoa mihin tarkoitukseen kuva tulee, jos kuvaat perhettä, kavereita tai muita ihmisiä.
Palautetut kuvat pääsevät esille kirjastoon! Kokoamme niistä syyskuun aikana näyttelyn, jonkä ääressä on kiva käydä muistelemassa kesän löytöjä ja tunnelmia. Aurinkoisia valokuvaushetkiä!

Kysely lehtikokoelmista

Haluatko vaikuttaa Muhoksen kirjaston ja kirjastoauton lehtikokoelmiin?
Anna meille palautetta! Vastaa lehtikokoelmiamme koskevaan lyhyeen kyselyyn heinäkuun loppuun mennessä kirjastossa tai kirjastoautossa tai sähköisesti osoitteessa: Asiakaskysely 2018

Tapahtumat 2018

Muhoksen kunnan tapahtumakalenterista ja Kulttuurikeskus Koivu ja Tähti –facebook-sivuilta  löytyvät tiedot näyttelyistä ja tapahtumista.