Lasten elokuvalauantai

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
22.04.2017
14:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Koivu ja tähti -kulttuurikeskus

Kategoriat


Lauantaina Koivun ja Tähden auditoriossa lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttävät seuraavat elokuvanäytökset:

KLO 14.00 BAMSE JA NOITA AKAN TYTÄR -S- Liput 6e

Kroisos Myyrä löytää kultaa majavien padosta. Hävittääkseen padon ja päästäkseen käsiksi kultaan hän huijaa noita-akan tyttären Lotan taikomaan Bamsen pois paikalta. Bamsen ollessa poissa lasten täytyy yhdistää voimansa pysäyttääkseen Kroisoksen – mutta jotta tämä toteutuisi, on kaikkien tultava toimeen.

KLO 15.30 THE BOSS BABY Ikäraja: 7 Liput 8e

DreamWorks Animation ja Madagascarin ohjaaja tutustuttavat sinut tähän erityislaatuiseen vauvaan. Hän on pukeutunut pukuun ja solmioon, puhuu miehen äänellä ja hän esittää pääosaa DreamWorksin animaatiossa THE BOSS BABY. Leikkisän hauska animaatio kertoo siitä maailmankaikkeutta järisyttävästä tapahtumasta, kun perheeseen saapuu uusi vauva – ainakin mielikuvitukseltaan vilkkaan 7-vuotiaan Timin silmin.

Vauhdikas, hauska ja suurella sydämellä tehty koko perheen animaatio nivoo perheet yhteen ja muistuttaa mikä perheessä on kaikkein tärkeintä.

KLO 17.30 SMURFFIT JA KADONNUT KYLÄ  Ikäraja: 7 Liput 8e

Tässä kokonaan animoidussa täysin uudenlaisessa smurffiseikkailussa salaperäinen kartta johdattaa Smurffiinan ja hänen parhaat ystävänsä Välkyn, Tohelon ja Pattismurffin kilpajuoksuun taianomaisia otuksia vilisevän Kielletyn metsän halki löytääkseen kadonneen kylän ennen ilkeää Velhoa. Toiminnan ja vaaran täyteinen matka johdattaa smurffinelikon smurffihistorian suurimman salaisuuden jäljille!