Ismo Alanko Yksin -konsertti

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
22.03.2017
19:00 - 20:30

Tapahtumapaikka
Koivu ja tähti -kulttuurikeskus

Kategoriat


Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue saapuu Muhokselle!

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa Alanko esiintyy keskiviikkona 22.3.2017. Konsertti kuuluu Muhoksen ’Suomi 100’ -tapahtumiin. Konsertin on järjestänyt Muhoksen kunta.

Esitys alkaa klo 19 ja kestää 70 minuuttia. Saliin mahtuu 300 kuulijaa.

LIPUT: 28 €:n lippuja voi ostaa Muhoksen kunnanvirastosta, sähköpostiosoitteesta mirhama@gmail.com, kirjastokahvila Joviaalista ja (käteisellä) Muhoksen kirjastosta.

”Olen jo kauan odottanut tilaisuutta keskittyä täysipainoisesti soolokeikkojen tekemiseen. Vaikka edellisestä varsinaisesta Ismo Alanko Yksin-kiertueesta onkin vierähtänyt vaatimattomat 22 vuotta, olen säännöllisen epäsäännöllisesti pitänyt yllä yksin esiintymisen jaloa perinnettä.

Soolokeikat edustavat jonkinlaista nykyaikaista runonlaulantaa: laulut soivat sellaisina kuin ne ovat syntyneet, ja riisutuissa versioissa tekstit nousevat väkevästi esiin. Kun lavalla ovat vain laulaja ja hänen laulunsa, olemme olennaisen äärellä.

Maalis-huhtikuussa 2017 Ismo Alanko Yksin-konserttikiertue suuntautuu Suomi 100-hengessä niille paikkakunnille, joilla en ole esiintynyt vielä koskaan, tai joilla olen vieraillut vain harvoin. Tällaisia paikkoja tuntuu Suomesta löytyvän yllättävän paljon vielä kolmenkymmenenseitsemän keikkavuoden jälkeenkin.”

-Ismo

Tervetuloa mukaan!

flyerIA1

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Mirja Palkki