Elokuvalauantai

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
11.03.2017
15:00 - 21:30

Tapahtumapaikka
Koivu ja tähti -kulttuurikeskus

Kategoriat


11.3. on taas leffalauantai Koivussa ja Tähdessä! Elokuvanäytöset auditoriossa, liput 10e/elokuva ovelta.

KLO 15.00 LALA LAND -S-

Romanttinen draamakomedia kertoo aloittelevan näyttelijän Mian (Emma Stone) ja omistautuneen jazz-muusikon Sebastianin (Ryan Gosling) tarinan. He ponnistelevat unelmiensa eteen kaupungissa, joka tunnetusti tuhoaa toiveet ja särkee sydämet. Nykyhetken Los Angelesin päivittäisestä elämästä kertova alkuperäismusikaali tutustuttaa unelmien tavoittelun iloihin ja suruihin.

KLO 17.00 TOM OF FINLAND K12

Tom of Finland on kaunis ja kiehtova kuvaus miehestä nimeltä Touko Laaksonen ja taiteilijasta nimeltä Tom of Finland. Elokuva on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

KLO 19.00 SAATTOKEIKKA K12

Saattokeikka on konkarinäyttelijä Heikki Nousiaisen ja räppäri Noah Kinin tähdittämä lämminhenkinen draamakomedia. Vanha ja kiukkuinen Veikko tapaa sattumalta rappukäytävässä 17-vuotiaan Kamalin, joka on Helsingissä syntynyt maahanmuuttajataustainen poika.

Veikko haluaa juhannukseksi mökille, Kamal isänsä luokse Nairobiin. Veikko luulee Kamalia täysi-ikäiseksi ja lupaa maksaa hänelle hyvin autokyydistä mökille. Yhteinen matka alkaa.