Iltapäivätoiminta

Toiminnan perusteina ovat Opetushallituksen laatimat ja valvomat iltapäivätoiminnan toimintaperusteet. Toiminnan perusteet löytyvät Opetushallituksen sivuilta. Muhoksen kunnan oma toimintasuunnitelma löytyy kohdasta toimintasuunnitelma.

Toimintasuunnitelmaa astuu voimaan 1.8.2016

Varsinaisen hakuajan jälkeen tulleet hakemukset käsitellään jälkihakuna. Paikkoja myönnetään, mikäli perustetuissa ryhmissä syksyllä 2016 on tilaa tai paikkoja vapautuu.

Muhoksen kunnassa ei järjestetä aamupäivätoimintaa (OpVkltk 20.1.2016 § 4). Ainoastaan erityisopetukseen ja pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin siirretyillä oppilailla on mahdollisuus hakea aamupäivähoitoon. Lupaa haetaan kirjallisesti johtavalta koulunkäyntiavustajalta.

Muhoksen kunta järjestää lukuvuonna 2016 – 2017 iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityisopetukseen otetuille tai siirretyille oppilaille. Esikoulun oppilaat eivät kuulu haun piiriin. Toiminta on maksullista ja hakemus on sitova (irtisanoutumisaika on yksi kalenterikuukausi).

Iltapäivätoimintaa annetaan koulun arkityöpäivinä (ma -pe) 12.00 – 17.00. Ennakkoon tehtyinä arkityöpäivinä ei ole iltapäivätoimintaa.

Lisätietoja johtavalta koulunkäyntiavustajalta/ap-ip esimieheltä Maria Piiralalta 044 4970 456

Iiltapäivätoiminnan hakemus
Hakemus toimii Firefox- ja Internet Explorer –selaimissa.
Sähköisellä hakemuksella voit tehdä lapsesi aamu- ja iltapäivätoiminnan hakemuksen. Valikosta löytyvät kaikki alakoulut. Ryhmien perustaminen päätetään myöhemmin.

Tunnistautumista vaativat sähköiset palvelut
Palvelua voivat käyttää vain asiakkaat, joilla on valmiiksi asiakassuhde kuntaan.
Palvelut toimivat Firefox- ja Internet Explorer –selaimissa. Palvelut vaativat pankkitunnukset ja olemassa olevan asiakkuuden.