Tapahtumat

Kerhotoiminta

Kevään kerhokausi alkaa maanantaina 16.1.2017 ja päättyy perjantaina 21.4.2017. Lisätietoja kerhotoiminnasta nuoriso-ohjaaja Heikki Väkeväiseltä 044 4970 404 / heikki.vakevainen(at)muhos.fi.

Yökahvila Valopilkku

Yökahvila toiminta jää 8.4.2017 jälkeen tauolle. Toiminta jatkuu uudelleen elo-syyskuussa 2017. Kiitos kaikille kuluneesta keväästä.

Ennakkotiedoissa lauantaina 22.4 järjestettäväksi ilmoitettu yökahvila on peruttu.

Valopilkku on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Toiminta on päihteetöntä, jokainen osallistuja puhallutetaan. Luvassa on muun muassa pelejä, elokuvia, erikoisohjelmaa sekä rentoa yhdessä oloa.

Valvojina yökahvilassa toimivat Muhoksen kunnan nuoriso-ohjaaja Heikki Väkeväinen sekä Muhoksen seurakunnan nuorisotyönohjaajat Rainer Väänänen ja Tuula Väänänen.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan nuorisotoimi ja Muhoksen seurakunnan nuorisotyö

Erityisryhmien nuorten illat

Nuorten iltojen toiminta on suunnattu 12-18 vuotiaille muhoslaisille erityisnuorille. Luvassa on yhdessäoloa ja muun muassa biljardia, pingistä, pöytäjalkapalloa sekä konsoli- ja lautapelejä.

Kokoonnumme Muhoksen yläkoulun nuokkarilla (Muhostie 5) seuraavina perjantai-iltoina klo. 17-19:

3.3
24.3
21.4

Sisäänkäynti Tähtiareenan viereisestä A-sisäänkäynnistä. Lisätietoja ohjaaja Miia Tihiseltä 044 4970 136 / miia.tihinen(at)muhos.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan, terveisin Miia, Anna ja Heikki.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan vammaispalvelut, Muhoksen kunnan nuorisotoimi ja Muhoksen kehitysvammaisten tukiyhdistys

Ipanadiskot

Muhoksen kunnan nuorisotoimen ja Muhoksen seurakunnan järjestämä Ipanadisko –toiminta on jäänyt toistaiseksi tauolle. Diskotoiminnan jatkamisesta tiedotetaan tällä sivulla.