Tapahtumat

Tapahtumakalenterin päivittäminen

Muhoksen kunnan tapahtumakalenteri löytyy kunnan etusivulta. Muhoslaisten tapahtumajärjestäjien on itse ilmoitettava omat tapahtumansa samaan kalenteriin.

Voit ilmoittaa tapahtumia tapahtumakalenteriin Ilmoita tapahtumasi kalenteriin-painikkeella!

Tapahtuma on syytä ilmoittaa kalenteriin heti kun sen ajankohta on tiedossa, ja muistaa päivittää tietoja sitten kun ne tarkentuvat, tai muuttuvat.

Muhoksen kunta päivittää VT 22:n varrella sijaitsevan JumboScreenin tapahtumalistaa tämän tapahtumakalenterin perusteella. Ellei tapahtumaa sieltä löydy, tai sitä muutoin kuntaan erikseen ilmoiteta, ei sitä myöskään mainita JumboScreenillä.

Digitaalista näkyvyyttä VT22:n varrella

Koivikon kohdalla VT 22:n varrella käynnistyi 5.4.2013 digitaalinen mainostaulu eli ns. JumboScreen. Muhoksen kunnalla on taulussa omaa mainosaikaa kunnan markkinointiin ja tapahtumista tiedottamiseen.

Kunta tarjoaa omaa tilaansa muhoslaisten yhteisöjen käyttöön tiedotteesta ilmenevillä pelisäännöillä.

Kunta ei anna mainosaikaansa liiketoimintaa harjoittaville yrityksille, vaan niiden on ostettava mainosaika itse (ks. www.mediajatti.fi). Poikkeus on näytöllä pyörivä kunnan tapahtumakalenteri, jossa voi olla maininta myös yrityksen järjestämästä kaikille avoimesta tapahtumasta.